KAVUNCU'DAN CHP'YE TEPKİ!

Okuduğunuz haber
BELEDİYE’DEN ÖRNEK BİR ETKİNLİK DAHA

BELEDİYEDEN BAYAT’A ASFALT

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    BELEDİYE’DEN ÖRNEK BİR ETKİNLİK DAHA

BELEDİYE’DEN ÖRNEK BİR ETKİNLİK DAHA

ANNELER VE ÇOCUKLARI BİRLİKTE KAMP YAPTI

KÜLTÜR-SANAT      05 Eylül 2022 - 16:40     0

BELEDİYE’DEN ÖRNEK BİR ETKİNLİK DAHA

Çorumlu Obası Gençlik Kamp Merkezi hafta sonu anneler ve çocuklarıyla doldu taştı. Anneler ve çocukları, geçtiğimiz hafta sonu unutulmaz bir kamp yaşadı. Bu yıl ilk defa düzenlenen “Anne-Çocuk Kampı” renkli görüntülere sahne oldu.

Çorum Belediyesi, her kesimden ve her yaştan insana hitap eden birbirinden farklı etkinliklerle Çorum’un sosyal ve kültürel yaşamına renk katmaya devam ediyor. Çorum Belediyesi, “En Baba Kamp” etkinliklerinin bir benzerini de anne ve çocukları için gerçekletirdi. Bu yıl ilk kez düzenlenen “Anne-Çocuk Kampı” Çorumlu Obası’nda yapıldı. Çocuklarıyla birlikte kampa katılan anneler, hafta sonu Çorumlu Obası’nın yatılı misafiri oldu.

Dolu dolu geçen kamp etkinliklerinde hoşça vakit geçiren anneler ve çocuklar, unutamayacakları bir hafta sonu yaşadı. Çorum Belediyesi tarafından sunulan ikramlarla birlikte kamp ateşi etrafında sıra dışı bir gece geçiren misafirler, sanatsal ve sportif etkinliklere de katılarak stres attı.

Kamptaki etkinliklere Vali Mustafa Çiftçi’nin eşi Azime Çiftçi ile Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın eşi Feyza Aşgın da konuk oldu.

Çorum Belediyesi’nin düzenlediği “Anne-Çocuk Kampı” katılımcılardan tam not aldı. Düzenlenen etkinliklerle doğanın tadını çıkaran anne ve çocuklar, kampla ilgili düşüncelerini dile getirirken Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a ve Çorum Belediyesi’ne teşekkür etti, kampın her yıl tekrarlanmasını istedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ