ENGİN ERENLER, GENÇ PARTİ İL BAŞKANI OLDU

Okuduğunuz haber
BELEDİYEDEN EN BABA KAMP!

BAZ İSTASYONU HIRSIZLARI YAKALANDI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    BELEDİYEDEN EN BABA KAMP!

BELEDİYEDEN EN BABA KAMP!

Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki yapılan babaların çocuklarıyla beraber katılabildiği “En Baba Kamp” etkinliğinin bu yıl ikincisi yapıyor.

YAŞAM      17 Haziran 2022 - 15:08     0

BELEDİYEDEN EN BABA KAMP!

Çorum Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl ilki yapılan babaların çocuklarıyla beraber katılabildiği “En Baba Kamp” etkinliğinin bu yıl ikincisi yapıyor.

Geçtiğimiz yıl ilki yapılan ve katılanların memnuniyetlerini ifade ederek Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’dan ikincisini talep ettikleri “En Baba Kamp” etkinliği bu yıl tekrardan yapılıyor. 1270 başvuru arasından kura ile belirlenen 50 babanın çocuğuyla katılacağı etkinlik Çatak Tabiat Parkı İçerisinde kamp alanında gerçekleştirilecek. 

Geçen yıl yapılan kampta ısrarlı talep üzerine ikinci kez yapacaklarının sözünü verdiklerini ve bugün sözü yerine getirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Hali İbrahim Aşgın, “Geçen yıl yaptığımızda ilk kez düzenliyorduk ve bu alanda bir tecrübemiz yoktu. İlk olmasına rağmen çok güzel bir kamp oldu. Yavrularımız ateşin başında sohbet edip, şarkılar söyleyerek eğlendiler, doğanın ve temiz havanın tadına vardılar. Bu yıl daha tecrübeli olarak daha yüksek katılımlı bir kamp etkinliği yapıyoruz. Babalar gününe denk getirmemizin de en büyük amacı; babalara en baba babalar günü hediyesini biz verelim istedik” dedi ve kampa katılan babalar ve çocuklarına gönüllerince eğlenecekleri bir kamp etkinliği geçirmelerini diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ