İSKİLİP’TE DOLU DOLU FESTİVAL!

Okuduğunuz haber
BEYOĞLU YAYLASI ŞENLENDİ

BEYOĞLU YAYLASI ŞENLENDİ

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    BEYOĞLU YAYLASI ŞENLENDİ

BEYOĞLU YAYLASI ŞENLENDİ

Uğurludağ Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Beyoğlu Yayla ve Kültür Şenliği” hafta sonu gerçekleştirildi.

KÜLTÜR-SANAT      15 Agustos 2022 - 13:03     0

BEYOĞLU YAYLASI ŞENLENDİ

Uğurludağ Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen “Beyoğlu Yayla ve Kültür Şenliği” hafta sonu gerçekleştirildi.

Pandemi nedeniyle ara verilen şenliğin 12.’cisi Pazaır günü yapıldı. Şenliğe, AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Uğurludağ Kaymakamı Erkan Şahin, AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın, Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti önceki dönem Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti Bayat İlçe Başkanı Fatih Balcıoğlu, AK Parti Uğurludağ İlçe Başkanı Ömer Kiday, Uğurludağ önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kiday’ın yanısıra yüzlerce davetli katıldı.

Bol oksijenli yayla havasının tadını çıkaran katılımcılar, davul-zurna eşliğinde halaylar çekerken, mehter bölüğü de seslendirdiği eserlerle şenliğe ayrı bir renk kattı.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yaptığı konuşmada kendisine gösterilen ilgiden dolayı tüm Uğurlulağlılara teşekkür ederken, Belediye Başkanı Remzi Torun da şenliğe katılımın kendilerini mutlu ettiğini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ