BEYOĞLU YAYLASI ŞENLENDİ

Okuduğunuz haber
BU İSRAFA DEĞDİ Mİ?

AK PARTİ SON BARUTUNU ATTI

Anasayfa   /    Siyaset    /    BU İSRAFA DEĞDİ Mİ?

BU İSRAFA DEĞDİ Mİ?

DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum ziyaretini değerlendirdi.

SİYASET      15 Agustos 2022 - 13:19     0

BU İSRAFA DEĞDİ Mİ?

DEVA Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum ziyaretini değerlendirdi.

Çabuk, “Sayın Cumhurbaşkanı, Deva Partisinin Yozgat Mitingine karşılık Hafta sonu Çorum’daydı. Kimse şaşırmadı jet gibi geldi yel gibi gitti. Bırakın daha önceki 21 yıldır tutulamayan Demiryolu, Havalimanı gibi sözlerinin yenilenmesini bir iğne bile desteği alamadan Anadolu Kaplanı şehrimizden ayrıldı. Biz şaşırmadık 21 yılda beton binalar haricinde ne yaptılar ki şimdi yapsınlar. İl başkanlığı İŞKUR gibi çalışan, torpil, adam kayırma ayyuka çıkmış, kavşakların ismi ölüm kavşağı olmuş, şehrin dört tarafı atıl açılmadan kaderine terk edilmiş yarım yatırımlar ile dolu Çorum şehrimiz Cumhurbaşkanı ağırlayacağını zannederken Genel Başkan ağırladı” dedi.

Çabuk, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Şimdi benim gibi düşünen Çorum halkı adına soruyorum;

1. Şehrimize ne fayda, alalace bir gezinin ne gereği vardı ve bu gezinin Maliyeti Türk milletine ne kadar oldu?

2. 21 Yıldır Ülkeyi Yöneten Sayın Cumhurbaşkanını; İlçelerden taşıma, kamu kurumlarında yoklama, belediye personellerinin zorlama ile toplanması ile meydanı 15 bin kişilik meydanı doldurduk diye kandırabileceğinizi mi sandınız? Ne kadar doğru, ne kadar etik, böyle yaparak kimi aldatıyorsunuz?

3. Açılış adı altında Cumhurbaşkanına program yapıp miting yaparak Devletin tüm imkanlarını kullanmak ettik mi? Diğer partilerin hakkına girdiğinizi düşünüyor musunuz?  İnsanları açlık sınırı altında bırakıp, Miting alanında ve çevresindeki reklam broşür, afiş, bilboard, araç kiralama, tüm ilçelerden taşınan insanların ulaşım masrafları dahil tüm giderler kim tarafından karşılandı?

4. Kardeşlik, birlik  ve hoş görü şehri olan Çorum da; adının barış olduğu Kadeş meydanında halkı kine, nefrete ve kaosa sürüklemek için küfür dolu, hakaret dolu afişler ve karikatürler yakıştı mı sizlere.

Ülkenin Cumhurbaşkanını bu şekilde ağırlamak yakıştı mı sizlere.

5. Deva Partimizin, sözleşme ile Parasını ödediğimiz ve sözleşmemiz devam ederken talimat vererek, billboardlarımızı nasıl bir korku, hangi yetki ile kaldırtabiliyorsunuz?

6. Gelecek Partisinin tabelasından korkup, Yüz Binlerce lira para harcayıp binaya afiş yaptıracak kadar bu para bolluğu nerden, kimden geliyor?

7. Giresun dan Erzincan a Konya dan Bolu ya binlerce güvenlik kuvvetini Çorum’a getirerek kimi kimden koruyorsunuz? Bu kolluk kuvvetlerimize yazık değil mi?

8. Kamu Belediye araçları ile Siyasi Parti Bayrakları asılması ne kadar etik?”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ