ÇORUMLU MECLİS ÜYESİ VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

ASIRLIK GELENEK YAŞATIYORLAR

Anasayfa   /    SPOR    /    BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

SON DAKİKA ! BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, Çorum FK’nın bu sene şampiyon olacağını iddia ederek tüm Çorumluları da desteğe çağırdı.

SPOR      26 Eylül 2022 - 12:40     0

BU TAKIM ŞAMPİYON OLACAK

Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere, Çorum FK’nın bu sene şampiyon olacağını iddia ederek tüm Çorumluları da desteğe çağırdı.

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Çorum FK, ligin 6.haftasında evinde Batman Petrolspor'u 4-1 mağlup ederek grubunda liderlik koltuğuna oturdu. Maçı Milli Savunma Bakan Yardımcısı hemşehrimiz Muhsin Dere de izledi.

Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın birlikte atılan gollere sevinen Dere, maçın ardından da Kulüp Başkanı Oğuzhan Yalçın ile birlikte soyunma odasına gitti. Teknik direktör Mert Nobre ve tüm futbolcuları tebrik eden Dere’ye Golcü Sinan da maçın ardından formasını hediye etti.

Dere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise şu ifadeleri dile getirdi:

“Batman Petrol Sporu 4-1 yenerek liderlik koltuğuna oturan ÇorumFK’mızı tebrik ediyorum..👏👏👏

Başkanımızdan yönetimimize, teknik ekibimizden futbolcularımıza ve fedakar taraftarımıza liderlik Çorum’umuza hayırlı olsun.

Ne güzel yakıştı. ☺️

Takımımızla gurur duyalım, hep birlikte destekleyelim.

İnşallah bu takım şampiyon olacak.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ