MİLLET İTTİFAKI KADINLARINDAN ORTAK AÇIKLAMA!

Okuduğunuz haber
BUNGALOV PROJESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

EVİ YANAN AİLE DESTEK BEKLİYOR

Anasayfa   /    İLÇELER    /    BUNGALOV PROJESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

BUNGALOV PROJESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Oğuzlar 'da Yapılacak Bungalov Projesi için Protokol İmzalandı.

İLÇELER      30 Ocak 2023 - 14:18     0

BUNGALOV PROJESİ İÇİN İMZALAR ATILDI

Oğuzlar Belediyesi tarafından projelendirilip Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı 'nın onayı ile Oğuzlar 'ın turizmin geliştirilmesi için hazırlanan Oğuzlar Bungalov Projesi için Oğuzlar Belediyesi ile Çorum İl Özel İdaresi tarafından imzalanan protokol ile hayata geçiyor.

İl Özel İdaresi bütçesinden 1 milyon TL hibe ve 2,5 milyon TL kredi ile yapılacak olan proje için İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak ile Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım arasında protokol imzalandı.

Oğuzlar 'da turizme sunacağı katkı ile Oğuzlar 'ın ve bölgenin kaderini değiştirecek proje için destek veren herkese teşekkürlerini ileten Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım projenin hayırlı olmasını diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ