ÇORUM FK, LİDERE GÜÇ YETİREMEDİ

Okuduğunuz haber
ÇERİKCİ’DEN CENTİLMENCE DAVRANIŞ!

ÇORUMLU YAZARIN OYUNU SAMSUN’DA SAHNELENECEK

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇERİKCİ’DEN CENTİLMENCE DAVRANIŞ!

ÇERİKCİ’DEN CENTİLMENCE DAVRANIŞ!

ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, genel kurullarını tamamlayan tüm oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

GÜNDEM      09 Mart 2022 - 16:09     0

ÇERİKCİ’DEN CENTİLMENCE DAVRANIŞ!

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, genel kurullarını tamamlayan tüm oda başkanlarına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Mayıs ayında yapılması beklenen Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçiminde aday olduğunu açıklayan Erdoğan Çerikci, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Çerikci, geçtiğimiz hafta sonu genel kurul süreçlerini tamamlayan tüm oda başkanlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Kendisine seçim sürecinde destek veren merkezdeki 10 oda başkanıyla birlikte göreve yeniden seçilen ve yeni seçilen oda başkanlarını ziyaret eden Erdoğan Çerikci’nin ziyaret ettiği başkanlar arasında mevcut ÇESOB Başkanı Recep Gür de yer aldı. ÇESOB seçimlerinde rakibi olmasına rağmen Gür’ü de diğer oda başkanlarından ayırmayarak centilmenlik örneği gösteren Erdoğan Çerikci, Kasaplar ve Celepler Odası Başkanlığı’na yeniden seçilmesi nedeniyle Recep Gür’ü kutladı ve başarılar diledi.

Ahilik geleneğine, esnaflık kültürüne uygun bir şekilde hareket eden Erdoğan Çerikci, ziyaret ettiği oda başkanlarına da ÇESOB seçimlerinin centilmence geçmesini ve kazananın Çorum esnaf ve sanatkarı olmasını istediklerini söyledi.

Çerikci’nin ziyaret ettiği oda başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek kendisi ve ekibine seçim sürecinde başarı dilediler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ