ORTAKÖY’DE CAMİLER RAMAZANA HAZIR!

Okuduğunuz haber
ÇERİKCİ, KÜLCÜ İLE GÖRÜŞTÜ

HUZURLU BİR TÜRKİYE’YE UYANMAMIZA, ÇOK AZ KALDI

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇERİKCİ, KÜLCÜ İLE GÖRÜŞTÜ

ÇERİKCİ, KÜLCÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, Çorum Belediyesi eski Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

GÜNDEM      01 Nisan 2022 - 10:18     0

ÇERİKCİ, KÜLCÜ İLE GÖRÜŞTÜ

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, Çorum Belediyesi eski Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti.

Mayıs ayında yapılacak olan birlik seçimleri ile ilgili çalışmalarını sürdüren başkan adayı Erdoğan Çerikci, hem oda başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşerek projelerini anlatıp destek istiyor, hem de kentin yöneticileri, kanaat önderleri ve önemli isimleriyle görüşüyor.

Çerikci, son olarak da Çorum Belediyesi eski Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. Külcü’nün çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmede Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Seyyar Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Dikiciler ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabayık da yet aldı.

 

Ziyarette başta Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanlık seçimi olmak üzere Çorum temel sorunları, esnaf ve sanatkarlar için yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

ÇESOB Başkan Adayı Erdoğan Çerikci, Çorum’a çok önemli hizmetlerde bulunan belediye eski başkanı Muzaffer Külcü’ye kendilerini konuk etmesinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muzaffer Külcü de Erdoğan Çerikci ve ekibine başarılar diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ