İKİ ENGELLİ DAHA SEVİNDİRİLDİ

Okuduğunuz haber
ÇESİAD, BAŞKENTTE FAALİYETLERİNİ ARTIRD

BAYAT BELEDİYESİ’NDEN ODUN DESTEĞİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇESİAD, BAŞKENTTE FAALİYETLERİNİ ARTIRD

ÇESİAD, BAŞKENTTE FAALİYETLERİNİ ARTIRD

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), gelenekselleşen kahvaltı etkinliklerine Ankara’da da hız kesmeden devam ediyor.

GÜNDEM      11 Ocak 2023 - 14:14     0

ÇESİAD, BAŞKENTTE  FAALİYETLERİNİ ARTIRD

Çorumlu Eğitimci Sanayici ve İş adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD), gelenekselleşen kahvaltı etkinliklerine Ankara’da da hız kesmeden devam ediyor.

Keçiören Belediyesi ev sahipliğinde Estergon Kalesi Türk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda yönetim kurulu üyesi, bürokrat ve öğrenci katılım sağladı.

Ankara faaliyetlerinde oldukça ilerleme kaydeden, yeni projeler için çalışmalara başlayan ÇESİAD’ın ocak ayı kahvaltı etkinliğine yoğun katılım gösterildi. Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yıldırım, derneğin İstanbul ayağında gerçekleştirilen faaliyetlerinden bahsetti. Etkinliklerin Ankara’da da artırılacağını belirten Yıldırım, “Öğrenci kardeşlerimiz fikirler üretecek, bizler gerçekleştireceğiz. Her zaman önerilen proje fikirlerini değerlendirmeye hazırız.” Dedi.

Programda doğum günü yaklaşan öğrenciler de unutulmadı.

Ankara’da faaliyetlerde bulunan çok sayıda Çorumlu iş adamı, eğitimci, dernek ve federasyon başkanının da konuşma yaptığı kahvaltıda, eski ÇESİAD bursiyerlerinin sözleri ilgi gördü. Öğrencilik yıllarında ÇESİAD’dan burs almış mezunlar, tecrübelerinden ve derneğin o dönem kendilerine vermiş olduğu desteklere değindi.

Program, konuşmaların ardından gerçekleştirilen toplu aile fotoğrafı çekimi sonrası bursiyer öğrencilere burs dağıtımı yapılmasıyla sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ