ENGELLİLERİN GÖNLÜMÜZDE VE KALBİMİZDE AYRI BİR YERİ VAR

Okuduğunuz haber
CEYLAN’A AYDINLATMA TEŞEKKÜRÜ!

ASINLA BULUŞMA ETKİNLİĞİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN’A AYDINLATMA TEŞEKKÜRÜ!

CEYLAN’A AYDINLATMA TEŞEKKÜRÜ!

Zanaatkarlar Yapı Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, Milletvekili Ceylan'ı ziyaret etti

GÜNDEM      21 Ocak 2023 - 17:01     0

CEYLAN’A AYDINLATMA TEŞEKKÜRÜ!

S.S. Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, kooperatif inşaat alanının aydınlatılması çalışmalarına verdiği destekten dolayı AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür etti.

Fındıkcı, Jeofizik Mühendisi Emre Yaşar ile birlikte Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ı ziyaret etti. Ziyaret sırasında Milletvekili Ceylan’a Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi yapı Kooperatifi’nin çalışmaları hakkında bilgiler veren Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı, kooperatif inşaatında çalışmalarının aralıksız bir şekilde devam ettiğini belirtti. 600’ün üzerinde esnafın işyeri sahibi olacağı Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nin bugünlere gelmesinde Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın çok büyük desteğinin olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Fındıkcı, “Çorum’un her sorunu ile yakından ilgilenen Sayın Milletvekilimize, kooperatifimiz ile ilgili de ne zaman ihtiyaç duysak hep yanımızda oldu. Son olarak da inşaat sahamızda elektrik hatlarının yer altına alınması ve aydınlatma çalışmalarında Sayın Milletvekilimizin büyük emeği olmuştur. Kendisine tüm kooperatif yönetimi ve üyelerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi gibi bir eserin Çorum’a kazandırılıyor olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorum’a yapılan her türlü hizmeti ve yatırımın biz yanındayız. Zanaatkarlar Kooperatifi de esnaf ve sanatkarlarımız açısından önemli bir proje. Bu projeyi hayata geçiren başta kooperatif başkanı olmak üzere yönetim kurulu üyeleri ve müteahhit firma yöneticilerini tebrik ediyorum. Şu anda kooperatif inşaatının geldiği nokta bizleri sevindiriyor. İnanıyorum ki, kooperatif inşaatları planlamalar doğrultusunda en kısa sürede bitirilecek ve Çorum esnaf ve sanatkarı işyerlerine kavuşacaktır. Bu noktada emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Bizler de Çorum’a yapılan tüm yatırım ve hizmetlerde olduğu gibi Zanaatkarlar Kooperatifi için elimizden gelen katkıyı vermeye her zaman hazırız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ