KARAPIÇAK, MİLLİ EĞİTİM BAKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
CEYLAN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ!

HALKTAN YANA İKTİDAR TEMENNİSİ İLE YENİ BİR YILI KARŞILIYORUZ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    CEYLAN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ!

CEYLAN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri neticesinde Uğurludağ İlçesi’ne bağlı Kızağlı Köyü’nde yapılan çalışmayla heyelan tehlikesinin önüne geçildi.

İLÇELER      30 Aralik 2022 - 14:52     0

CEYLAN’A HİZMET TEŞEKKÜRÜ!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın girişimleri neticesinde Uğurludağ İlçesi’ne bağlı Kızağlı Köyü’nde yapılan çalışmayla heyelan tehlikesinin önüne geçildi.

Milletvekili Ceylan, geçtiğimiz günlerde kendisini ziyaret eden Köy Muhtarı Osman Uluşahan’dan Kızağlı Köyü’nün sorunları ile ilgili bilgiler aldı.
Muhtar Uluşahan, köyün içerisinden bulunan dere yatağında özellikle de yağışlı günlerden yaşanan heyelan ve toprak kayması nedeniyle bazı evlerin tehlike altında olduğunu belirtti ve bu konuda Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’dan destek istedi.

Konuyla yakından ilgilenen Milletvekili Ceylan, özellikle de DSİ Bölge Müdürünü arayarak sorunla ilgili çalışma yapılmasını talep etti. Milletvekili Ceylan’ın talebi üzerine köyde DSİ ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde heyelan bölgesine taşlarla bent çekildi ve hem sel, hem de heyelana karşı önlem alındı.

Çalışmalardan dolayı Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür eden Muhtar Osman Uluşahan, “Çorum’un her sorunu ile yakından ilgilenen Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan sayesinde köyümüzde bir mahallemiz heyelan tehlikesinden kurtuldu. Kendisinden Allah razı olsun. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Köy Muhtarı Osman Uluşan, ayrıca, köylerini Çorum’a 15 kilometre daha yakınlaştıracak olan İğdeli Köyü Kızılkır Mahallesi ile aralarındaki 5 kilometrelik arazi yolunun kullanılabilir hale getirilmesini talep etti. Milletvekili Ceylan, konuyu İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş’a ileterek, bu sorunun çözülmesini istedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ