FUAT OKTAY ÇORUMLU HÜMEYRA ŞAHİN İLE EVLENDİ

Okuduğunuz haber
CEYLAN, BAYATLI ENGELLİYİ SEVİNDİRDİ

KAZA KURBANI ANNE-KIZ YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Anasayfa   /    YAŞAM    /    CEYLAN, BAYATLI ENGELLİYİ SEVİNDİRDİ

CEYLAN, BAYATLI ENGELLİYİ SEVİNDİRDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bir engelli vatandaşın daha talebini yerine getirdi.

YAŞAM      23 Temmuz 2022 - 12:31     0

CEYLAN, BAYATLI ENGELLİYİ SEVİNDİRDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, bir engelli vatandaşın daha talebini yerine getirdi.

Çorum’un Bayat İlçesi Yenişıhlar Köyü’nde ikamet eden Gazi Bayram Torun ve eşi Münire Torun milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a ulaşarak akülü araç talebinde bulundu.

Milletvekili ceylan en kısa zamanda temin ettiği akülü aracı, Bayat AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Balcıoğlu ve İl Genel Meclis Üyesi Erdoğan Köroğlu aracılığıyla Torun ailesine teslim etti.

Bir engelli vatandaşı daha sevindirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Milletvekili Ceylan, “Torun ailesinin talebi olan akülü aracını teslim ederek hayr dualarına nail olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde engelli vatandaşlarımıza yönelik eğitimden sağlığa, sosyal yardımdan bakım hizmetlerine, istihdamdan erişilebilirliğe kadar her alanda ve her koşulda engelli vatandaşlarımızın ve ailelerimizin yaşam standardını ve hayat kalitesini yükseltmek için 20 yıldır yaptığımız çalışmalarla Engelleri Birlikte Aştık. Bundan sonra da aynı düstur ve gayret ile yanlarında olmayı sürdüreceğiz. Allah sizlere sağlık sıhhat afiyet içerisinde bir ömür sürmeyi nasip eylesin” dedi.

“Bir engelli vatandaşımızın daha engelsiz bir hayat sürebilmesine vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz” diyen Milletvekili Ceylan, “Siz değerli kardeşlerimizden istediğimiz tek bir şey var. O da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bizlerden hayr dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.

Akülü araca kavuşan Gazi Bayram Torun, Milletvekili Ceylan’a ve Cumhurbaşkanına Rabbim tekerinize taş değdirtmesin diyerek dua etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ