170 HANEYE HİZMET VERİLİYOR

Okuduğunuz haber
CEYLAN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

GÜREŞ EĞİTİM MERKEZİ TEMENİ ATILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

CEYLAN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

GÜNDEM      26 Ocak 2023 - 11:39     0

CEYLAN'DAN REGAİP KANDİLİ MESAJI

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Regaib Kandili münasebetiyle bir mesaj yayınlayarak tüm İslam âleminin kandilini kutladı.

Mübarek üç ayların başlangıcı olan Regaib Kandili'nin tüm İslam âlemine sağlık, birlik, beraberlik, sevgi, barış ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulunan Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, mesajında şunları söyledi;

“Rahmeti, bereketi ve mağfireti bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi, Ramazan Ayının da müjdecisi olan bir Regaip Kandili'ne tekrar kavuşmanın huzur ve mutluluğu içerisindeyiz. Milli ve manevi değerlerini her zaman ön planda tutan milletimizin gönlünde ayrı bir yeri olan kandil geceleri; insanları birbirlerine yaklaştıran, kaynaştıran, hoşgörü, kardeşlik ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı, dini duyguların yoğunlaştığı, ilahi rahmetin, bereketin dolup taştığı, merhamet ve hayır duygularının artarak, gönüllerin huzurla dolduğu önemli bir zaman dilimidir.

Müslümanlar arasında Üç Aylar olarak bilinen Recep, Şaban, Ramazan aylarının, samimi kulların af ve mağfiretle ödüllendirilecekleri kutsal zamanlardır. Yüce Allah'a daha derin bir şükür imkanı bulacağımız, insanlarımızın kalplerini birbirine yaklaştıran, komşuluk, akrabalık, kardeşlik ve dayanışma duygularını artıran, ruh dünyalarının aydınlanmasına vesile olan bu özel gecede, muhabbetin, sohbetin, kaynaşmanın artmasını umut ediyorum. Bu mübarek gecede devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliği vatanımızın her türlü tehlike ve afetlerden korunması, bütün insanlığın huzur ve mutluluğu, barışı ve her türlü tehlikelerden muhafazası için Rabbimize dua edelim.

Bu vesile ile bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket, sağlık ve huzur getirmesini yüce Allah'tan diliyor, Çorumlu hemşerilerimin, ülkemizin ve tüm İslam aleminin Regaip Kandili'ni ve üç aylarını tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı canı gönülden diliyorum" şeklinde ifadelerde bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ