MİLLİ SPORCULARDAN CEYLAN’A MADALYA SÖZÜ!

Okuduğunuz haber
CEYLAN, HEM SORUN DİNLEDİ, HEM DE GELİŞMELERİ ANLATTI

CUNHURİYET BAŞSAVCISI DEĞİŞTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN, HEM SORUN DİNLEDİ, HEM DE GELİŞMELERİ ANLATTI

CEYLAN, HEM SORUN DİNLEDİ, HEM DE GELİŞMELERİ ANLATTI

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, meclis çalışmalarından fırsat buldukça Çorum’a gelerek hemşehrileri ile biraraya gelmeye devam ediyor.

SİYASET      21 Haziran 2022 - 09:51     0

CEYLAN, HEM SORUN DİNLEDİ,  HEM DE GELİŞMELERİ ANLATTI

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, meclis çalışmalarından fırsat buldukça Çorum’a gelerek hemşehrileri ile biraraya gelmeye devam ediyor.

Bu hafta sonu da Çorum’a gelen Milletvekili Ceylan, hava şartlarının güzel olmasından yararlanarak Cumartesi ve Pazar gününde park ve bahçelere akın eden vatandaşlarla görüştü.

Her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili Ceylan, yaptığı bazı ziyaretlerin ardından çay bahçelerinde ve piknik alanlarında hafta sonunu geçiren vatandaşlarla birebir sohbet ederek, hal hatır sorup, talep ve isteklerini dinledi.

Vatandaşların masalarına veya sofralarına misafir olan Milletvekili Ceylan, hemşehrilerinin ikramını geri çevirmeyerek onlarla çay içip, hatıra fotoğraf çektirerek hasret giderdi.

Vatandaşlardan gelen sorulara cevap veren Milletvekili Ceylan, Türkiye’nin son 20 yıldır karşılaştığı her krizi fırsata, her sınamayı kazanca, her saldırıyı tahkimatını güçlendirmeye dönüştürme konusunda çok büyük bir tecrübe sahibi olduğunu söyledi.

Dünyada yaşanan ekonomik buhrandan da bahseden Milletvekili Ceylan, “Dünyayı sarsan 2008 küresel finans krizinden güçlenerek çıktık. Avrupa’yı sarsan 2011 borç krizinden yara almadan çıktık. Gezi olaylarıyla başlayıp, nice darbe ve kaos denemesiyle süren sinsi saldırılardan hep dimdik ayakta çıktık. İnsanlığın üzerine kabus gibi çöken koronavirüs salgınından en az hasarı, en fazla kazancı sağlayarak çıktık. Karadeniz’in kuzeyinde başlayan malum savaşın küresel ekonomi üzerindeki olumsuz etkilerinden de yine en az kayıpla ve önümüze gelen fırsatları değerlendirerek çıkmanın gayreti içindeyiz” dedi.

Bu süreçlerden bazı bedeller ödeyip, kayıplar vererek çıkıldığına vurgu yapan Milletvekili Ceylan, ekonomik olarak en büyük bedelin son dönemlerde ödendiğine dikkat çekti. Türkiye’deki ekonomik gelişmelerden de bahseden Milletvekili Ceylan, “Sanayi üretimi yüzde 10,8 oranında artarak yine beklentileri aştı. İhracatımız rekorlar kırarak yıllık 243 milyar dolar seviyesine ulaştık. Ulaşabildiğimiz herkese, yeter ki üretin, yeter ki çalışın, yeter ki istihdam oluşturun, yeter ki ihracat yapın diyoruz. Sadece bu kadarla da kalmıyoruz, dar gelirlilerin ve ücretlilerin hayat pahalılığı sebebiyle ortaya çıkan refah kayıplarını telafi etmek için sürekli yeni programlar devreye alıyoruz. İşçi, memur, emekli, çiftçi, hiçbir kesimi ihmal etmeden tüm imkanları seferber ederek her bir insanımızın derdiyle dertleniyor, sıkıntılarına çözüm arıyoruz” şeklinde konuştu.

Ceylan’a AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş eşlik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ