EMLAK VERGİSİNDE SON GÜN 30 KASIM

Okuduğunuz haber
CEYLAN İDDİALI KONUŞTU

DODURGA’YA BÖLGENİN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN İDDİALI KONUŞTU

CEYLAN İDDİALI KONUŞTU

2023'TE 2018’DEN DAHAFAZLA OY ALACAĞIZ!

GÜNDEM      23 Kasim 2022 - 11:58     0

CEYLAN İDDİALI KONUŞTU

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, AK Parti’nin 2023 yılında yapılacak seçimlerde 2018’den daha fazla oy alarak iktidara geleceğini söyledi.

AK Parti kadrolarının işini yaptığını ve 2023 seçimlerinde 24 Haziran’da 16. seçimde de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve partisinin galip geleceğini vurgulayan Ceylan, “Burada bir iddiamı daha yineliyorum. 2023 seçimlerinde 2018 yılından daha fazla oy alacağız. 15 seçim kaybettiler 16. seçimi kaybetmeleri için de kısa bir süreleri kaldı. Ama benim muhalefet temsilcilerine tavsiyem ziyaret ettikleri şehirler için derslerine iyi çalışsınlar. Ya da o ildeki teşkilatları biraz daha sağlıklı bilgi versinler” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ