ÇORUM 4.1 İLE SALLANDI

Okuduğunuz haber
CEYLAN, MECLİS BAŞKANI ŞENTOP İLE DİYARBAKIR’DA

AHLATCI’DAN 150 MİLYON BAĞIŞ!

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN, MECLİS BAŞKANI ŞENTOP İLE DİYARBAKIR’DA

CEYLAN, MECLİS BAŞKANI ŞENTOP İLE DİYARBAKIR’DA

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile birlikte Diyarbakır’a gitti.

GÜNDEM      16 Subat 2023 - 13:42     0

CEYLAN, MECLİS BAŞKANI  ŞENTOP İLE DİYARBAKIR’DA

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile birlikte Diyarbakır’a gitti.

6 Şubat günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen deprem felaketinin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından depremden hasar gören illerden biri olan Adıyaman koordinatörü olarak görevlendirilen MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, günlerdir bölgede bulunuyor.

TBMM’nin çalışmalara başlamasının ardından Ankara’ya geçen Ceylan, bugün de TBMM Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop ile birlikte Diyarbakır’a gitti.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bakan Yardımcısı Zekeriya Birkan, milletvekillerinin de yer aldığı heyet, Diyarbakır’da depremzedeler için oluşturulan çadır kent alanında incelemelerde bulundu.

Afet Koordinasyon Merkezi’nde çalışmalar hakkında bilgi akan heyetin Diyarbakır ziyareti ile ilgili açıklama yapan Milletvekili Ceylan, Depremden etkilenen vatandaşların durumları hakkında bilgi alarak, yürütülen çalışmaları değerlendirdiklerini anlattı.

Ceylan, “Devlet ve millet olarak, ele ele vererek hiçbir mağdur ve mazlumu sahipsiz bırakmayacağız.

Depremin ilk anından itibaren, tüm imkânları ile bölgede olan devletimiz, milletimizle el ele bu felaketin açtığı yaraları da saracaktır” ifadelerini dile getirdi.

Devletin tüm imkanlarını vatandaşlar için seferber ettiğini vurgulayan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, “Milletimizle kenetlendik, bu zor günleri hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.

Ceylan, “Bu büyük felaketten etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbim, ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ