MAÇI DEV EKRANDAN İZLEDİLER

Okuduğunuz haber
CEYLAN, REİS İÇİN ADANA’DA!

ORTAKÖY’DE DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    CEYLAN, REİS İÇİN ADANA’DA!

CEYLAN, REİS İÇİN ADANA’DA!

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta Adana'da gerçekleştirileceği mitingi organize etmek için şehre gitti.

SİYASET      08 Mayis 2023 - 14:54     0

CEYLAN, REİS İÇİN ADANA’DA!

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 9 Mayıs'ta Adana'da gerçekleştirileceği mitingi organize etmek için şehre gitti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın önceki mitinglerini başarıyla organize eden AK Parti MKYK üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, partisi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ceylan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinglerinde yaptığı organizasyonlar ve sayısız etkinlikte sergilediği başarılı organizasyon kabiliyetiyle ön plana çıkıyor.

Adana mitingi öncesinde şehre giderek AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay ile beraber hazırlıkları yerinde inceleyen Ceylan, mitingin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için çalışmalarını yoğunlaştırmış durumda.

"14 Mayıs seçimi tarihi bir seçimdir"

14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir seçim olduğunu ifade eden Ahmet Sami Ceylan, "14 Mayıs, asrın seçimidir, istikamet seçimidir. Yeniden güçlü ve büyük Türkiye istikametinin üzerinde Türkiye Yüzyılı'nı kurma dönemidir. 14 Mayıs'ta sandıklar açıldığında Allah'ın izniyle, milletin desteğiyle Recep Tayyip Erdoğan sandıklardan cumhurbaşkanı olarak çıkacaktır." dedi.

"Türkiye Yüzyılı gençlerle başlayacak"

Türkiye Yüzyılı'nın gençleriyle başlayacağını söyleyen Ceylan, gençlerin geçmişten geleceğe kurulan gönül köprüsünün kilit taşı olduğunu belirtti.

Ahmet Sami Ceylan "Büyük Türkiye'nin Mimarı, Milletin Adamı, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle 9 Mayıs Salı günü Adana İstasyon Meydanında yapacağımız miting öncesi Adana İl Başkanımız Mehmet Ay ile birlikte bir ömür boyunca yarının bizim olacağı hayaliyle yürüttüğümüz mücadelemizin sonunda hamdolsun işte bugün burada Asım'ın, dirilişin, Türkiye Yüzyılı'nın nesli, gençlerimizle birlikteyiz.

Gençlerimizle aynı yöne bakıyor, aynı duyguları paylaşıyor, aynı hayallerin peşinden gidiyoruz. Birileri sosyal medya mecralarında kendilerini gaza getirirken biz gençlerimizle yüz yüze, göz göze, diz dize, el ele, gönül gönüle Türkiye Yüzyılı'na yürüyoruz. Tabii bu manzarayı görünce önce çamur atmaya kalktılar, tutmadı. Sonra taklit etmeye çalıştılar, o da olmadı. Şimdi ne yapacaklarını bilemez vaziyette bir o yana, bir bu yana savrulup duruyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Adana mitingi 9 Mayıs Salı günü saat 16:30'da İstasyon Meydanı'nda olacak.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ