BAŞKANLIK KOLTUĞU ÇOCUKLARA EMANET

Okuduğunuz haber
CHP'DEN 23 NİSAN'A ALTERNATİF KUTLAMA!

TÜRKİYE YÜZYILI’NI ÇOCUKLARIMIZIN OMUZLARINDA YÜKSELTECEĞİZ

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP'DEN 23 NİSAN'A ALTERNATİF KUTLAMA!

CHP'DEN 23 NİSAN'A ALTERNATİF KUTLAMA!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

SİYASET      23 Nisan 2026 - 13:56     0

CHP'DEN 23 NİSAN'A ALTERNATİF KUTLAMA!

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Örgütü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün çelenk sunumunun ardından gerçekleştirilen törene; CHP İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Resul Yiğitoğlu, İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Güngör, Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serap Meriç, İl Gençlik Kolları Başkanı Arzum Akdoğan, Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kıvanç Azman, İl ve Merkez İlçe Yönetimi, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Şube Başkanı Uğur Demirer, Birleşik Emekliler Sendikası Şube Başkanı Sefa Batak, partililer ve vatandaşlar katıldı.
İl Başkanı Dinçer Solmaz, gençlerle birlikte Atatürk Anıtı’na partinin çelengini sundu.
Törende bir konuşma yapan İl Başkanı Solmaz, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa’da bazı okullarda yaşanan şiddet olayları sonucu öğretmen ve öğrencilerin hayatını kaybetmesinin ülkemizi derin bir acıya sevkettiğini belirterek, “Acımız, hüznümüz, öfkemiz büyük ancak çocuklarımıza aydınlık bir gelecek bırakma kararlığımız ve mücadelemiz aralıksız sürüyor” dedi.
Solmaz, yurttaşların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak, “Egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğu bu anlamlı günde, çocuklarımızın daha aydınlık, daha adil ve daha umut dolu bir gelecekte yaşaması için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.
Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyor; tüm çocuklarımızın bayramını yürekten kutluyoruz. 
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu anlamlı gün, millet iradesinin ve geleceğe duyulan umudun en güzel simgesidir. Bugün, çocuklarımızın yüzündeki gülümsemede yarınlarımızın aydınlığını görüyoruz.
Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygı ve minnetle anıyor; geleceğimizin teminatı olan tüm çocuklarımızın bayramını en içten dileklerimizle kutluyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ