CEYLAN, ŞAMPİYON ATLETİ ÖDÜLLENDİRDİ

Okuduğunuz haber
ÇİFTÇİYE SERTİFİKALI YAĞLI AYÇİÇEĞİ TOHUMU DAĞITILDI

ÖĞRENCİLERE BAŞKAN MORALİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇİFTÇİYE SERTİFİKALI YAĞLI AYÇİÇEĞİ TOHUMU DAĞITILDI

ÇİFTÇİYE SERTİFİKALI YAĞLI AYÇİÇEĞİ TOHUMU DAĞITILDI

Çorum’da 1820 çiftçiye toplam 3 bin 460 sertifikalı yağlık ayçiçeği tohumu dağıtıldı.

GÜNDEM      15 Mart 2022 - 11:42     0

ÇİFTÇİYE SERTİFİKALI YAĞLI  AYÇİÇEĞİ TOHUMU DAĞITILDI

Çorum’da 1820 çiftçiye toplam 3 bin 460 sertifikalı yağlık ayçiçeği tohumu dağıtıldı.

Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde gerçekleşen programa Vali Mustatafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ile Oğuzhan Kaya, CHP Çorum Milletvekili Tufan Köse, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, CHP İl Başkanı Mehmet Tahtasız, MHP İl Başkanı Agah Karapıçak, İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, ÇESOB Başkanı Recep Gür, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan, muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program açış konuşmaları ile devam etti.

İlk olarak kürsüye gelen Tarım ve Orman Müdürü Orhan Sarı, dağıtılan tohumluklar ile yaklaşık 70 bin dekarlık alanda ekim gerçekleşeceğini belirterek, “Üretim bakımından Tekirdağ, Konya, Edirne, Kırklareli ve Adana’dan sonra 6. Sırada yer almaktayız. Ülkemizin üretimindeki payımız ise yüzde 4.3’dür. Gönderilen ödenekle 1820 üreticiye toplam 3460 torba sertifikalı ayçiçeği tohumluk yardımı yapacağız” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan da tarıma yapılan yatırımlarda her zaman kendilerine destek veren Vali Mustafa Çiftçi ve milletvekillerine teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ