BAŞKAN ŞALTU, ÖĞRENCİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Okuduğunuz haber
ÇÖPHÜSEYİNOĞLU’NDAN  SOSYAL PROJE VURGUSU

ÇORUM’A ÇAĞ ATLATACAK PROJE!

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇÖPHÜSEYİNOĞLU’NDAN  SOSYAL PROJE VURGUSU

ÇÖPHÜSEYİNOĞLU’NDAN  SOSYAL PROJE VURGUSU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, halk tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.

SİYASET      27 Mart 2024 - 21:09     0

ÇÖPHÜSEYİNOĞLU’NDAN  SOSYAL PROJE VURGUSU

İftardan sonra çay ocakları ve kahvehaneleri gezerek esnaf ve vatandaşlarla buluşan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, halk tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor.
Beraberinde İl Başkanı Av. Dinçer Solmaz, Merkez İlçe Başkanı Av. Utku Ulaş Taşar, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ve parti yöneticileri ile birlikte Yazıçarşı’da faaliyet gösteren çay ocağı ve kahvehanelerde vakit geçiren vatandaşlarla buluşarak, 31 Mart yerel seçimler için destek isteyen CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, bu ziyaretlerinde vatandaşlardan olumlu dönüşler alıyor.
Vatandaşların dertleriyle dertlenen Çöphüseyinoğlu, sorunların çözümü için yola çıktıklarını ifade etti. Ağırlaşan ekonomik koşullara değinen Çöphüseyinoğlu, “Yaratılan ekonomik sorunlardan dolayı gün be gün yoksullaşıyoruz. Göreve geldiğimizde sosyal belediyecilik uygulamalarıyla vatandaşlarımızın yanında olacak ve onları bir nebze olsun rahatlatacağız” dedi. 
31 Mart yerel seçimlerine de değinen Çöphüseyinoğlu, “Bir mimar olarak çıktığım bu yolda işin ehli olacağıma ve her işi ehline vereceğime söz veriyorum. Hizmette adil olacağız ve her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Kim belediyeden ne talep ederse bu talebini değerlendireceğiz ve çözümün adresi olacağız” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ