LEKTRİK VE DOĞALGAZ FATURALARI YARGIYA TAŞINDI

Okuduğunuz haber
ÇORUM’A 22 DOKTOR ATANDI

DAHA ADİL BİR DÜNYA MÜMKÜN

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    ÇORUM’A 22 DOKTOR ATANDI

ÇORUM’A 22 DOKTOR ATANDI

AK Parti Çorum Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya Çorum ve ilçelerine 22 doktor ataması yapıldığını duyurdu.

SAĞLIK      24 Subat 2022 - 16:35     0

ÇORUM’A 22 DOKTOR ATANDI

AK Parti Çorum Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya Çorum ve ilçelerine 22 doktor ataması yapıldığını duyurdu.

Ak Parti Çorum Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, 103. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü Kurası ile Çorum ve ilçelere 15’i  pratisyen 7’si uzman olmak üzere 22 doktor atandığını söyledi.

Milletvekili Kaya, “Alaca İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 2 pratisyen hekim, Bayat İlçe Devlet Hastanesi’ne 2 pratisyen hekim, Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 2 pratisyen hekim, Mecitözü İlçe Devlet Hastanesi’ne 1 pratisyen hekim, Çorum Toplum Sağlığı Merkezi’ne 1 pratisyen hekim, Osmancık İlçe Devlet Hastanesi’ne 4 pratisyen hekim, Sungurlu İlçe Devlet Hastanesi’ne 2 pratisyen hekim ve Sungurlu İlçe Sağlık Müdürlüğü’ne 1 pratisyen hekim olmak üzere toplamda 15 pratisyen doktorumuzun ataması ve Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne 1 çocuk endokrinoloji uzmanı, 1 çocuk nörolojisi uzman hekimi, 1 çocuk sağlığı ve hastalıkları uzman hekimi, 1 radyoloji uzman hekimi, Çorum Göğüs Hastanesi’ne 1 iç hastalıkları uzman hekimi, Osmancık Devlet Hastanesi’ne 1 iç hastalıkları uzman hekimi ve Sungurlu Devlet Hastanesi’ne 1 kulak buran ve boğaz hastalıkları uzman hekimi ataması gerçekleşmiştir.” dedi.

Milletvekili Kaya, sağlık sektöründe Çorum’un bölgenin parlayan yıldızı olmaya devam edeceğini ve hastanelerde eksik doktor kalmayacağını söyledi. Kaya, “Atamaların gerçekleşmesinde Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve hiçbir zaman Çorum’a desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ