ÇORUMLU OBASI ERASMUS ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Okuduğunuz haber
ÇORUM BELEDİYESİ TSM KOROSU ‘BAHAR KONSERİ’ İLE SAHNE ALDI

ÖĞRENCİLER AĞAÇ DİKTİ, ÇEVRE TEMİZLİĞİ YAPTI

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    ÇORUM BELEDİYESİ TSM KOROSU ‘BAHAR KONSERİ’ İLE SAHNE ALDI

ÇORUM BELEDİYESİ TSM KOROSU ‘BAHAR KONSERİ’ İLE SAHNE ALDI

Çorum Belediyesi Türk Müziği Korosu bu yıl ikinci kez sanatseverlerle buluştu.

KÜLTÜR-SANAT      10 Mayis 2022 - 16:33     0

ÇORUM BELEDİYESİ TSM KOROSU ‘BAHAR KONSERİ’ İLE SAHNE ALDI

Çorum Belediyesi kültür sanat ekinliklerine ara vermeden devam ediyor.

Çorum Belediyesi Türk Müziği Korosu bu yıl ikinci kez sanatseverlerle buluştu.

Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirilen Bahar Konseri’ne sanat müziği tutkunları ilgi gösterdi. Konseri Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan da izledi. Kürdili hicazkar, muhayyer kürdi, uşşak ve hicaz makamlarında eserleri icra eden Türk Sanat Müziği topluluğu, dinleyicilerden alkış aldı.

Konser sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, koro şefi Atakan Tetik ve koro ekibe teşekkür ederek çiçek takdim etti. Candan, “Türk Sanat Müziği koromuz bu yıl ikinci konserinde yine gönlümüzü şenlendirdi. Tüm koro mensuplarımızı tebrik ediyorum” dedi. Çorum Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini belirten Candan “Önümüzdeki hafta 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle Kadeş Barış Meydanı’nda sanatçı Sancak konserimiz olacak. 30 Mayıs’ta Türk Halk Müziği koromuz sizlerle birlikte olacak. Temmuz ayında festivalimizi gerçekleştireceğiz. Festival kapsamında birçok konserimiz olacak.” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ