ÇORUM BİR DEĞERİNİ KAYBETTİ!

Okuduğunuz haber
ÇORUM BİR İLKİ BAŞARDI

SIĞINMACILAR GİDERSE FİYATLAR YARIYA DÜŞER

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇORUM BİR İLKİ BAŞARDI

ÇORUM BİR İLKİ BAŞARDI

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan 156. Genişletilmiş 81 İl Başkanının katılımı ile gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

SİYASET      16 Agustos 2022 - 12:10     0

ÇORUM BİR İLKİ BAŞARDI

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, AK Parti Genel Merkezi’nde yapılan 156. Genişletilmiş 81 İl Başkanının katılımı ile gerçekleştirilen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın toplantıda yaptığı konuşmada, Çorum mitingine değinerek, teşkilata övgüler yağdırdı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Ankara’da Cumhurbaşkanı recep Tayyip erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştirilen 156. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısı ve Çorum’da yapılan mitingi değerlendirdi.

İstişare ve değerlendirme toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı konuşmasında miting alanında 6’lı masa için hazırlanan afişten bahsettiğini belirten Ahlatcı, miting meydanındaki aşırı kalabalık ve hazırlanan afişlerle Türkiye gündemine oturduğunu kaydetti.

Cumhurbaşkanının Çorum’da yapılan mitingden övgü ile bahsetmesinden büyük bir mutluluk duyduğunu dile getiren İl Başkanı Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Çorum’da 50 bin kişinin katılımı ile bir miting gerçekleştirerek bir ilke imza atıldığını söylemesinin kendileri için büyük bir onur verici olduğunu ifade etti.

AK Parti Çorum Teşkilatının çok güçlü olduğunu vurgulayan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, "Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleştirdiğimiz mitingimiz aşırı kalabalık ile bir şölene dönüştü. Yaklaşık 50 bine yakın insan mitingimize katılarak Cumhurbaşkanımıza sevgi ve desteklerini gösterdiler. Sıcak hava koşullarına rağmen mitingimize katılan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Çorum teşkilatının her zaman hazır ve dimdik ayakta olduğunun altını çizen İl Başkanı Ahlatcı, "Teşkilatlarımız harıl harıl çalıştı. Hepsinin gayretlerine şahidim. Şehrimizin en uç ilçesinden en merkez ilçesine kadar katılım harikaydı. Milletvekillerimize, İl Belediye Başkanımıza, Merkez İlçe Başkanımıza, İl Kadın ve İl Gençlik Kolları Başkanlarımıza, İl Genel Meclisi Başkanımıza, İl Belediye Başkan Yardımcılarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, İlçe Başkanlarımıza, ve tüm teşkilatlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek harika bir organizasyona imza attık. Mitingimize ve açılış programına katılan binlerce vatandaşımız bir kez daha tüm Türkiye'ye gösterdi ki ülkemizin umudu lideri Recep Tayyip Erdoğan'dır. Dünya yaşanan ekonomik koşullara rağmen tek çözüm adresinin Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olduğunu Çorum Kadeş Meydanı’ndaki kalabalık bir kez daha göstermiş oldu. Aynı şekilde bu teşkilatlarımızın 2023'e ne kadar hazır olduğunu ortaya koydu” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ