AŞGIN’DAN ZİYARET

Okuduğunuz haber
ÇORUM ÇİFTÇİSİNE 25 MİLYON LİRA DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI

ÖLÜM YAYMA KAVŞAĞINDA KAZA!

Anasayfa   /    Ekonomi    /    ÇORUM ÇİFTÇİSİNE 25 MİLYON LİRA DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI

ÇORUM ÇİFTÇİSİNE 25 MİLYON LİRA DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum çiftçisine 25 milyon 775 bin liralık tarımsal destek ödemesi yapıldığını duyurdu.

EKONOMİ      09 Aralik 2022 - 17:21     0

ÇORUM ÇİFTÇİSİNE 25 MİLYON  LİRA DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum çiftçisine 25 milyon 775 bin liralık tarımsal destek ödemesi yapıldığını duyurdu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde bütçe görüşmelerinde çalışmalarını sürdüren AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum çiftçisine müjdeli haberi verdi.

Milletvekili Ceylan, Tarım ve Orman Bakanlığının Türkiye genelinde 1 milyar 318 milyon 43 bin lira, Çorum’da ise 25 milyon 775 bin liralık tarımsal destek ödemesi yapıldığını duyurdu.

Dün olduğu gibi bugün de çiftçinin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Ceylan, “Her zaman olduğu gibi çiftçimizle bir aradayız. Çiftçimiz bugüne kadar olduğu gibi üretmeye devam edecek, biz de onları desteklemeye devam edeceğiz. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığımız Çorum çiftçisine 25 milyon 775 bin liralık tarımsal destek ödemelerini hesaplara yatırmaya başladı. Türkiye genelinde ise 1 milyar 318 milyon liralık ödemeler devam ediyor” diye konuştu.

Desteklerin detaylarını paylaşan Ceylan, “Çorum’da destek kapsamında 5 milyon 712 bin lira, hayvan hastalıkları tazminat desteği 16 milyon 395 bin lira, süt analiz desteği 608 bin lira, kırsal kalkınma yatırımları desteği 1 milyon 600 bin lira bireysel sulama desteği 360 bin lira, AR-GE desteği de 1 milyon 100 bin lira. Toplamda 25 milyon 775 bin lira çiftçimize destek sağlıyoruz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ