TARİHİ CAMİDE 250 YILLIK OSMANLI MOTİFLERİ GÜN YÜZÜNE ÇIKARILDI

Okuduğunuz haber
ÇORUM'DA BABA-OĞUL BIÇAKLANDI

ARTIK BUNDAN SONRASI YOLUMUZ DAHA AYDINLIK

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    ÇORUM'DA BABA-OĞUL BIÇAKLANDI

ÇORUM'DA BABA-OĞUL BIÇAKLANDI

Çorum'da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

ASAYİŞ      17 Mayis 2023 - 11:54     0

ÇORUM'DA BABA-OĞUL BIÇAKLANDI

Çorum'da iki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı.

Kavga anı bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, Pazartesi Pazarı içerisinde bulunan bir işletme önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mert P. ile Emirhan O. ve babası Ahmet O. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Mert P. yanında bulundurduğu bıçak ile önce Emirhan O.'yu daha sonra babası Ahmet O.'yu yaraladı. Kavga esnasında bıçağı elinden alınan Mert P., grup üyelerinden birisi tarafından bıçaklanarak yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda 112 sağlık ekibi ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesine ve kentte bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, kavga anı bir işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı. Olay sırasında yaşanan kavga saniye saniye görüntülendi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ