CEYLAN’DAN DİŞ HASTANESİ MÜJDESİ!

Okuduğunuz haber
ÇORUM FK, PLAY-OFF AŞKINA!

GENÇ ASTSUBAY, YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM FK, PLAY-OFF AŞKINA!

ÇORUM FK, PLAY-OFF AŞKINA!

Çorum FK, play-off hedefine ulaşabilmek adına büyük önem taşıyan maçta Somaspor’u 1-0 mağlup etti.

SPOR      31 Mart 2022 - 11:48     0

ÇORUM FK, PLAY-OFF AŞKINA!

Çorum FK, play-off hedefine ulaşabilmek adına büyük önem taşıyan maçta Somaspor’u 1-0 mağlup etti.

Çorum Şehir Stadı’nda oynanan ve eşit puana sahip 2 takımın mücadelesinde özellikle de ikinci yarı son derece heyecanlı ve çekişmeli geçti.

İlkyarısı karşılıklı ataklarla golsüz sona eren maçın ikinci yarısında henüz 46. Dakikada Mustafa Damar’ın topu elle oynadığı gerekçesiyle hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıyı Özcan kullandı, ancak kaleci Hasan Hüseyin penaltıyı kurtararak gole izin verdi.

Penaltıdan 1 dakika sonra yine mutlak bir golü engelleyen Hasan Hüseyin, galibiyette büyük rol oynarken, Somaspor 50. Dakikada Onur Ulaş’ın kırmızı kart görmesiyle maçı 10 kişi tamamlandı.

Çorum FK, 63. Dakikada ikinci yarıda oyuna dahil olan Volkan Okumak’ın attığı golle 1-0 öne geçti ve 90 dakika sonuna kadar üstünlüğünü korumayı bildi.

Puanını 52’ye çıkaran Çorum FK, pay-off iddiasını sürdürdü. Kırmızı-Siyahlılar hafta sonu da Ankaraspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ