SANDIKLARI PATLATARAK YENİDEN BAŞLIYORUZ

Okuduğunuz haber
ÇORUM FK, SAMSUN’DAN FARK YEDİ

HİZMETLERİMİZLE TÜM KESİMİN YÜZÜ GÜLECEK

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM FK, SAMSUN’DAN FARK YEDİ

ÇORUM FK, SAMSUN’DAN FARK YEDİ

Ahlatcı Çorum FK, milli ara nedeniyle Süper Lig ekibi Yılport Samsunspor’la oynadığı hazırlık maçını 6-1 gibi farklı bir skorla kaybetti.

SPOR      27 Mart 2024 - 12:44     0

ÇORUM FK, SAMSUN’DAN FARK YEDİ

Ahlatcı Çorum FK, milli ara nedeniyle Süper Lig ekibi Yılport Samsunspor’la oynadığı hazırlık maçını 6-1 gibi farklı bir skorla kaybetti.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda oynanan ve Samsun bölgesi A klasman hakemi Erdem Mertoğlu’nun yönettiği maça yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Ahlatcı Çorum FK, henüz 1.dakikada Suat’la golü bulup öne geçerken, şoku çabuk atlatan Samsunspor, 7.dakikada Nany Dimata ile beraberliği sağladı. 28’de Carlo Holse ile 2-1 öne geçen Samsunspor, 32’de Kingsley Schindler’le farkı ikiye çıkarttı.

41’de Gökhan’ın gollük vuruşunda top auta gidince ilk yarı Karadeniz ekibinin 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

İkinci yarıya Samsunspor tamamen farklı bir on birle çıkarken, Ahlatcı Çorum FK’da ise sadece kalede değişiklik oldu. Kırmızı-siyahlı ekip ikinci yarıya Ali Türkan’ın yerine Hasan Hüseyin Akınay değişikliği ile başladı.

İlk yarı olduğu gibi ikinci yarıda Samsunspor’un bariz üstünlüğü altında oynandı. Keçiörengücü ile oynayacağı maçın provası niteliğindeki karşılaşmada, Çorum temsilcisinde savunmadaki hatalar ve basit top kayıpları dikkat çekerken, 61’de Taylan Antalyalı, 81’de Emre Kılınç ve 84’te Ercan Kara ile 3 gol daha bulan Samsunspor sahadan 6-1 galip ayrıldı.

HAKEMLER: Erdem Mertoğlu, Hasan Erdoğan, Sezgin Şahbaz

YILPORT SAMSUNSPOR (1.DEVRE): Jakup Szumski, Soner, Kingsley Schindler, Ait Benasser, Flavien Tait, Morkye Fofana, Carlo Holse, Arbon Muja, Nany Dimata, Rick Drongelen, Alim

YILPORT SAMSUNSPOR (2.DEVRE): Muammer, Yunus Emre, Osman, Mustafa, Marc Bola, Taylan Antalyalı, Muhammed, Raman Benito, Olivier Ntcham, Emre, Ercan

AHLATCI ÇORUM FUTBOL KULÜBÜ: Ali (Dk. 46 Hasan Hüseyin), Sadık Arda (Dk. 59 Kerem), Süleyman (Dk. 59 Erkan), Ologo (Dk. 59 Toure), Adem, İsmailla Sonko (Ferhat), Suat (Dk. Eren), Atakan Akkaynak (Dk. 59 Hakan), Ahmet Sağat (Dk. 59 Thomas), Gökhan (Dk. 59 Nalepa), Ahmet İlhan (Ozan)

GOLLER: Dk. 1 Suat (Ahlatcı Çorum FK), Dk. 7 Nany Dimata, Dk. 28 Carlo Holse, Dk. 32 Schindler, Dk. 61 Taylan Antalyalı, Dk. 81 Emre, Dk. 84 Ercan (Samsunspor)

SARI KARTLAR: Ahmet Sağat (Ahlatcı Çorum FK)

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ