ASKF’NİN YENİ BAŞKANI FERHAT ARICI

Okuduğunuz haber
ÇORUM FK START VERDİ

KASAPOĞLU, ÇORUM’ UĞRADI

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM FK START VERDİ

ÇORUM FK START VERDİ

Çorum FK, şampiyonluk hedeflediği 2022-23 futbol sezonuna start verdi.

SPOR      18 Temmuz 2022 - 10:40     0

ÇORUM FK START VERDİ

Çorum FK, şampiyonluk hedeflediği 2022-23 futbol sezonuna start verdi.

Teknik direktörlük görevine Brezilyalı Mert Nobre’yi getiren Çorum FK, transferde de çok sayıda oyuncuyu kadrosuna kattı.

Çorum FK, şampiyonluk hedeflediği 2022-2023 sezonu çalışmalarına başladı. Tesis sahasında yapılan ilk antrenman öncesi geçen sezon yaşanan çokça sakatlığın olmaması için kurban kesildi ve dualar edildi. Bu törene ve sezonun ilk antrenmanına Başkan Oğuzhan Yalçın ile yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kurban kesimi ve duaların ardından sezonun ilk antrenmanı için sahaya çıkan Çorum FK, 28 kişilik kadro ile Mert Nobre yönetiminde ilk çalışmayı yaptı.

Bu çalışmada toplu olarak yapılan koşunun ardından topla koşu ile sezonun ilk çalışmasını tamamladılar. Çorum FK, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yapacağı antrenmanlarla sürdürecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ