İSMET ÇITAK VE EKİBİNDEN VALİ VE BAŞKANA ZİYARET

Okuduğunuz haber
ÇORUM FK’YA VALİLİK VE TSO’DAN DESTEK!

LOKANTACILARDAN ÇERİKCİ’YE HEP DESTEK, TAM DESTEK!

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM FK’YA VALİLİK VE TSO’DAN DESTEK!

ÇORUM FK’YA VALİLİK VE TSO’DAN DESTEK!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Play-Off mücadelesi veren Çorum FK’a Adıyaman FK maçı öncesi 200 bin TL destek daha geldi.

SPOR      26 Nisan 2022 - 13:10     0

ÇORUM FK’YA VALİLİK  VE TSO’DAN DESTEK!

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta Play-Off mücadelesi veren Çorum FK’a Adıyaman FK maçı öncesi 200 bin TL destek daha geldi.

Çorum Valiligi 100 bin, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası 100 bin TL olmak üzere takıma 200 bin liralık bir destek daha sağlandı.

Çorum FK’nın bir üst lige çıkması için çaba gösteren Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, kritik Adıyaman FK maçı öncesi Çorum Valisi Mustafa Çiftçi ve TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile görüştü.

Başkan Aşgın'ın girişimleri sonucu Çorum Valiliğince kulübe 100 bin lira destek verildi. 100 bin liranın dün itibariyle kulübün hesabına yatırıldığı öğrenildi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile yaptığı görüşme sonrası iş dünyasından da kulübe 100 bin liralık bir destek verileceği belirtildi. Adıyaman FK maçı öncesi 200 bin liralık destek, takıma büyük moral oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ