AHLATCI’DAN, SMMMO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
ÇORUM’UN DEĞERLERİNİ AYAĞA KALDIRIYORUZ

117 HIRSIZLIK OLAYINDA 131 ŞÜPHELİ YAKALANDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇORUM’UN DEĞERLERİNİ AYAĞA KALDIRIYORUZ

ÇORUM’UN DEĞERLERİNİ AYAĞA KALDIRIYORUZ

AK Parti Çorum İl Başkanlığı teşkilatı haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

SİYASET      04 Temmuz 2022 - 16:17     0

ÇORUM’UN DEĞERLERİNİ  AYAĞA KALDIRIYORUZ

AK Parti Çorum İl Başkanlığı teşkilatı haftalık olağan il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı başkanlığında parti binasında yapılan toplantıya AK Parti İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Parti binasında yapılan toplantıda bir dizi gündem maddeleri görüşüldü.

İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, saha çalışmaları sırasında vatandaşlarla yaptığı sohbetler sırasında aldığı notları yönetim kurulu üyeleri ile paylaştı.

DEVRİM NİTELİĞİNDE DEĞİŞİMLER YAPTIK

Toplantıda yönetim kurulu üyelerine hitap eden Başkan Ahlatcı, AK Parti iktidarıyla birlikte ülkede devrim niteliğinde her alanda büyük bir değişim ve dönüşüm yaşandığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her alanda büyük işlere imza atıldığını belirten Başkan Ahlatcı, “Bu güzel vatan için bölgemizde ve dünyada devasa kazanımlar elde ettik. İnşallah bundan sonra da yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olmaya devam edecektir. Saha çalışmalarımızda bunları vatandaşlarımıza çok iyi anlatmamız gerekiyor” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ

Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozmaya kimsenin gücünün yetmeyeceğine vurgu yapan Ahlatcı, “Son iki asırda nice sınamaları ağır bedellerle geride bırakan bir ülke ve toplum olarak yaşadıklarımızdan çıkardığımız dersler ışığında, tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkelerine sıkı sıkıya sahip çıkarak azimle yolumuza devam edeceğiz. Tıpkı vesayet ve darbe güçleriyle mücadelemiz gibi. Tıpkı terör örgütlerinin başını inlerinde ezdiğimiz sınır ötesi harekatlarımız gibi. Tıpkı bölgemizdeki savaşlar ve krizler konusunda sergilediğimiz dengeli, tutarlı, vicdani tavır gibi. Tıpkı demokrasimize, vatanımıza, istiklalimize ve istikbalimize yönelik saldırılar karşısında gerektiğinde canımız pahasına ortaya koyduğumuz dirayetli duruş gibi” diye konuştu.

HERKESİN SIKINTILARINA ÇÖZÜM ARIYORUZ

Dar gelirlilerin ve ücretlilerin hayat pahalılığı sebebiyle ortaya çıkan refah kayıplarını telafi etmek için sürekli yeni programlar devreye aldığını hatırlatan Ahlatcı, İşçi, memur, emekli, çiftçi gibi hiçbir kesimi ihmal etmeden tüm imkânları seferber ederek her bir insanın derdiyle dertlendiklerini ve sıkıntılarına çözüm aradıklarını ifade etti.

Artan akaryakıt fiyatlarına da değinen Ahlatcı, “Dünyanın yaşadığı bu sıkıntıyı biz de göğüsleyecek ve sabırla düzelmesini bekleyeceğiz. 'Sel gider kum kalır' ifadesinde olduğu gibi önemli olan, bu küresel dalga dindiğinde hangi kazanımlara sahip olacağımızdır” şeklinde konuştu.

ÇORUM’UN DEĞERLERİNİ AYAĞA KALDIRIYORUZ

Çorum yerelinde de çok iyi işlere imza atıldığını belirten Başkan Ahlatcı, Çorum’un tarihi ve kültürel değerlerini ayağa kaldırmak için Saat Kulesi ve Ulu Cami’yi içine alan meydan projesinin ilk adımı olan eski Halkbank binasının yıkım işleminin gerçekleştiğini açıkladı.

Toplantı sonrası bir değerlendirme yapan İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, "Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla bir araya gelerek Haftalık Olağan il Yürütme Kurulu Toplantımızı icra ettik. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşallah Tüm dava arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 2023 hedeflerimiz doğrultusunda tevazu, samimiyet ve gayretle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verdi.

Toplantı sonrası yönetim kurulu üyeleriyle çeşitli istişareler yapılmasının ardından toplantı sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ