BELEDİYEDEN FARK OLUŞTURAN ETKİNLİK!

Okuduğunuz haber
ÇORUMLU YÜZÜMÜZÜ HER ZAMAN GÖRECEK

ŞEHİTLİK CADDESİ BAYRAKLARLA DONATILDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇORUMLU YÜZÜMÜZÜ HER ZAMAN GÖRECEK

ÇORUMLU YÜZÜMÜZÜ HER ZAMAN GÖRECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir süre kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

SİYASET      19 Mart 2024 - 11:19     0

ÇORUMLU YÜZÜMÜZÜ  HER ZAMAN GÖRECEK

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar H. Levent Çöphüseyinoğlu, 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere az bir süre kala seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, bugün de Osmancık ve Varinli Caddesi’nde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederek, hem Ramazan aylarını tebrik etti hem de yerel seçimler için destek istedi. Ziyaret ettiği tüm iş yerlerinde yoğun ilgi gören Çöphüseyinoğlu, bazı esnaf ve vatandaşların serzenişlerine de cevap verdi.

Ağır ekonomik şartlar nedeniyle iş yapamaz hale geldiğini söyleyen esnaflar, ayrıca adayların seçim olunca iş yerlerini ziyaret ettiğini, seçim bitince bir daha yüzlerini görmediklerini dile getirdiler. Çöphüseyinoğlu ise, kendisinin diğerlerinden farklı olacağını ve 1 Nisan sabahından itibaren tekrar yüzünü göstereceğini kaydederek, “Çorum halkı yüzümüzü her zaman görecek” dedi.

Cadde üzerinde rastladığı vatandaşlarla da sohbet eden ve isteklerini dinleyen CHP Adayı Çöphüseyinoğlu, Çorum için yapacağı projeler hakkında da bilgilendirmede bulundu.

Ekonomik kötü gidişattan kendilerinin sorumlu olmadığını vurgulayan Çöphüseyinoğlu, esnaf ve vatandaşlardan mevcut iktidara 31 Mart yerel seçimlerinde sarı kart göstermelerini istedi. “Bunu için Çorum’da değişim şart” diyen Çöphüseyinoğlu’na çok sayıda esnaftan destek geldi.

Çöphüseyinoğlu’na ziyaretlerde ise, İl Genel ve Belediye Meclis üyesi adayları ile bazı parti yöneticileri eşlik etti.

+7

İstatistikleri ve reklamları gör

Gönderiyi Öne Çıkar

Tüm ifadeler:

33

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ