ENGELLİ SEYNUR’UN İMDADINA MİLLETVEKİLİ CEYLAN YETİŞTİ

Okuduğunuz haber
CUMHUR İTTİFAKI DÜĞÜNDE BULUŞTU

AŞGIN: TABİPLER BİRLİĞİ KAPATILSIN, YERİNE LEBLEBİCİ DÜKKANI AÇILSIN!

Anasayfa   /    YAŞAM    /    CUMHUR İTTİFAKI DÜĞÜNDE BULUŞTU

CUMHUR İTTİFAKI DÜĞÜNDE BULUŞTU

MUSTAFA KÖSE KIZINI EVLENDİRDİ

YAŞAM      22 Ekim 2022 - 12:55     0

CUMHUR İTTİFAKI DÜĞÜNDE BULUŞTU

AK Parti önceki dönem Merkez İlçe Başkanı Mustafa Köse’nin kızı Sümeyye Nur ile Ömer Faruk Karakaş evlendi.

Nejla-Mustafa Köse’nin Elitpark Hastanesi’nde Aneztezi Teknikeri olarak görev yapan kızı Sümeyye Nur ile Döşemeci esnafından Şevket ve Emine Karakaş çiftinin oğlu Çorum Belediyesi personeli Ömer Faruk’un düğünü Yıldız Park Düğün Salonu’nda yapıldı.

AK Parti ve MHP camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı düğünde genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın kıydı. Çorum Belediyesi önceki dönem Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü gelin Sümeyye Nur’un nikah şahidi olurken, damat Ömer Faruk’un nikah şahitliğini ise MHP 21. dönem Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, MHP Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Selim Güloğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Orhan Tosik ve Ülkü Ocakları önceki dönem Başkanı Ahmet Hattab İmal yaptı.

Belediye Başkanı Aşgın, eski başkan Külcü ve eski Milletvekili Kayrıcı, yaptıkları konuşmalarda Köse ve Karakaş aileleri kutlayarak, genç çiftlere mutluluk dilerken, Cumhur İttifakının önemine de vurgu yaptılar.

KENTİN GÜNDEMİ, Köse ve Karakaş ailesinin kutlar, genç çifte ömür boyu mutluluklar diler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ