İLHAN KILIÇ, HASTANELİK OLDU

Okuduğunuz haber
DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK

ESKİ MİLLETVEKİLİ BABASINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK

Çorum Belediyesi, Çorum’a gelen depremzede çocuklar için “Çocuk Şarkıları ve Masallar” etkinliği düzenleyecek.

KÜLTÜR-SANAT      22 Subat 2023 - 12:04     0

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN ETKİNLİK

Çorum Belediyesi, Çorum’a gelen depremzede çocuklar için “Çocuk Şarkıları ve Masallar” etkinliği düzenleyecek.

Depremzede çocuklar, Zeynep Betül Akyıldız’ın katılacağı etkinlikle hem eğlenecek hem de Çorumlu kardeşleriyle kaynaşma imkânı bulacak.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelerin yardımına koşan Çorum Belediyesi, depremin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürürken, Çorum’a gelen depremzedeleri de en iyi şekilde misafir etmenin çabasında. Depremin en çok etkilediği kesim olan çocukları da unutmayan Çorum Belediyesi, onlara yaşadıkları korkuyu unutturmaya yönelik etkinlikler planlamaya devam ediyor.

Çorum Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında çocuklar ve aileler için “Çocuk Şarkıları ve Masallar” etkinliği yapılacak. Müzisyen ve hikâye anlatıcısı Zeynep Betül Akyıldız’ın katılacağı “Çocuk Şarkıları ve Masallar” etkinliğini depremzede çocukların yanı sıra Çorumlu çocuklar da ücretsiz olarak izleyebilecek.

Etkinlik, 26 Şubat Pazar günü Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 13.00 ve 16.00’da olmak üzere iki seansta gerçekleşecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ