İBRAHİM BİÇER VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
DEPREMZEDELERE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIKTIR!

KADEŞ MEYDANINDA BİR GENÇ BIÇAKLANDI

Anasayfa   /    İLÇELER    /    DEPREMZEDELERE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIKTIR!

DEPREMZEDELERE KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIKTIR!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, depremin olduğu ilk günden itibaren tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirtti.

İLÇELER      27 Subat 2023 - 14:42     0

DEPREMZEDELERE KAPIMIZ  SONUNA KADAR AÇIKTIR!

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, depremin olduğu ilk günden itibaren tüm imkanlarını seferber ettiklerini belirterek, “Depremzedelere kapımız sonuna kadar açık. Bu süreci birlikte atlatacağız, yaraları birlikte saracağız” dedi.

Sungurlu Belediyesi, depremin meydana geldiği 6 Şubat tarihinden itibaren tüm imkanlarını sefer etmiş, hemen ilçe genelinde yardım kampanyası başlatmıştı. Hayırsever Sungurlu halkının destekleriyle toplanan yardımlar, ivedilikle tırlarla deprem bölgesine ulaştırılmıştı. Hatay’a arama kurtarma ekibi gönderen Sungurlu Belediyesi, ayrıca Hatay’a 10 bin kişilik aşevi kurmuş, günlerce depremzedelere sıcak çorba ve yemek ikramında bulunmuştu. Sungurlu Kadın Kültür Merkezi’ne kurduğu ‘Hayır Çarşısı’ ile de ilçemize yerleşen depremzedelerin ihtiyaçlarını karşılayan Sungurlu Belediyesi, son olarak ise ‘Çadırkent’ kurulumu için kampanya başlatmış, toplanan yardımlarla Hatay İskenderun’a Çadırkent kurmuştu.

KAPIMIZ SONUNA KADAR AÇIK

Bu zor günleri tüm Türkiye, birlik içerisinde atlatacaktır diyen Başkan Şahiner, “Allah'tan bir daha böyle afetleri bizlere yaşatmaması için duacıyız. Depremzede ailelere kapımız sonuna kadar açık. Deprem mağduriyeti ile ilçemizde misafir ettiğimiz ailelerimizin acil ihtiyaçlarını karşılarken, Kadın Kültür Merkezi’nde, gönüllülerimiz hem de personelimiz, çok nazik ve titiz davranarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarını karşılıyor. Küçüğünden büyüğüne depremzede kardeşlerimiz için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ŞAHİNER DEPREM İÇİN SEFERBER

OLAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Deprem sürecinde giden yardım araçlarının hemşerilerin gönlünden geçtiği gibi hakkıyla yerine ulaştırıldığına da dikkat çeken Başkan Şahiner, “Gönlünün zenginliğini depremzedeler için paylaşanlara, emektar kadınlarımıza, kocaman yürekli çocuklara, Tırlarıyla sevkiyat için bedelsiz çeken, hiç bir maddiyat gözetmeden, hatta mazot parasını bile istemeyen hemşerilerime, 'az çok demeden bu da benden olsun' deyip seferber olan herkese maddi ve manevi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. El ele bu süreci birlikte atlatacağız, yaraları birlikte saracağız" diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ