ÜLKÜ OCAKLARINDA NÖBET DEĞİŞİMİ!

Okuduğunuz haber
DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYORLAR

MUHTAR EROL KAYA VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYORLAR

DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYORLAR

Sungurlu İlçe Belediyesi, 6 Şubat sabahı yaşanan ve birçok ili etkileyen deprem sonrası ilçeye gelen depremzedeleri, geldikleri ilk andan itibaren yalnız bırakmıyor.

İLÇELER      13 Mart 2023 - 10:56     0

DEPREMZEDELERİ YALNIZ BIRAKMIYORLAR

Sungurlu İlçe Belediyesi, 6 Şubat sabahı yaşanan ve birçok ili etkileyen deprem sonrası ilçeye gelen depremzedeleri, geldikleri ilk andan itibaren yalnız bırakmıyor.

Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in talimatları ile Belediye Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce koordinasyonunda çalışmalar yürütüldü. Bu süreçte İYİ Parti Kadın Kolları Başkanı Mahinur Barak, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner'in Eşi Vildan Şahiner, Başkan Yardımcıları Bahri Sezen ve Mükremin Dağaşan'ın eşleri Önay Sezen ve Medine Dağaşan, ilçemize gelen ailelerimizin tüm ihtiyaçları ile yakından ilgilendiler.

Gönüllü olarak her an ailelerin yanlarında olan hanımlar, konaklama için ev, eşya temini, gıda ve diğer acil tüm gereksinimlerini karşılamaya çalıştılar.

Ev ziyaretleri yaparak ailelerimizin eksiklerini tespit eden Başkan Yardımcısı Sakine Sarıyüce, not alınan tüm talepleri yerine getirdi.

‘VAR GÜCÜMÜZLE SİZLERİN YANINDA OLDUK, OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

Konuyla ilgili depremzede aileler için bir mesaj yayınlayan Başkan Şahiner ise, "Sevgili Kardeşlerim, İlçemize, evimize ve gönlümüze hoş geldiniz. Gönül isterdi ki sizi çok daha farklı, çok daha güzel sebeplerle ilçemizde ağırlayalım. Ancak Yüce Mevla’mın taktiriyle acı bir vesileyle sizleri misafir etmek nasip oldu.

Ülke olarak 6 Şubat sabahı hep birlikte kara bir güne gözlerimizi açtık. Depremin etkilediği 10 il dışında bütün milletimiz de bu acıyı derinden hissetti. Biz Sungurlu Belediyesi olarak o kara sabahtan itibaren var gücümüzle sizlerin yanında olmaya gayret gösterdik. Gerek deprem bölgesine giden saha ekibimizle gerekse burada oluşturduğumuz yardım merkezimizle acınızı paylaşmaya çalıştık. İlçemize gelen ailelerimizi gülen yüzümüzle yardım merkezimizde karşıladık, tüm ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yaptık.

‘YENİ KOMŞULARINIZ OLMAYA HAZIRIZ’

Başkan Şahiner, "Ulaştığımız ya da bilgisini aldığımız her ailemiz ile yakından ilgilendik. Gönlümüzün kapısını sonuna kadar sizler için açarak dert ortağınız, yeni komşularınız olmaya hazırız.

Yaşamış olduğunuz bu zor günler inşallah en kısa zamanda bitecek, güzel günler sıcacık sarıp sarmalayacak hepimizi. O günler gelene kadar da biz hep sizin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Madden ve manen sizler için ne yapabilirsek yapmaya çalışıyoruz ve devam edeceğiz" dedi.

‘ACINIZ ACIMIZ, UMUDUNUZ UMUDUMUZDUR’

Sungurlulu kardeşleriniz olarak daima gülen yüzümüzü göreceksiniz diyen Başkan Şahiner, "İlçemizde bulunduğunuz süre boyunca sizler için yapabileceğim ne olursa bizlere ulaşabilir, taleplerinizi iletebilirsiniz. Yeniden kuracağınız hayat için bir dost eli olarak yanınızdayız. Acınız acımız, umudunuz umudumuz ve evimiz evinizdir. Selam ve dua ile, gönül dostunuz, kardeşiniz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ