YETER ARTIK VURMA FİLMİNİN ÇEKİMLERİ ÇORUM’DA BAŞLIYOR

Okuduğunuz haber
DEVA’NIN EKONOMİ KURMAYLARI ÇORUM’A GELİYOR

6’LI MASA TÜRKİYE’NİN TEK UMUDU!

Anasayfa   /    Siyaset    /    DEVA’NIN EKONOMİ KURMAYLARI ÇORUM’A GELİYOR

DEVA’NIN EKONOMİ KURMAYLARI ÇORUM’A GELİYOR

Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü partisinin ekonomik kurmaylarının Çorum’a geleceğini duyurdu.

SİYASET      22 Agustos 2022 - 13:44     0

DEVA’NIN EKONOMİ KURMAYLARI ÇORUM’A GELİYOR

Deva Partisi Çorum İl Başkanı Elvan Can Çabuk, 24 Ağustos 2022 Çarşamba günü partisinin ekonomik kurmaylarının Çorum’a geleceğini duyurdu.

İl Başkanı Çabuk, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Deva Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İbrahim Çanakçı ile birlikte Ahmet Burçin Yereli, Ömer Rıfat Gencal,  İhsan Günaydın, Turalay Kenç, İsmail Barınır, Burhan Gündoğdu’dan oluşan Ekonomi Kurmaylarının geniş katılımlarıyla Deva Partisi Ekonomi Politikalarını ve Güncel Ekonomik gelişmelerin ele alınacağı bir toplantı yapacaklarını kaydetti.

Genel Merkez Yöneticilerinin İskilip ilçesi ve Çorum ziyaretlerinden sonra, Deva Partisi’nin İktidarı döneminde ekonomide atacağı adımları ve Ekonomi Politikaları Eylem Planı’nın açıklanacağı halka açık toplantı yapılacağını bildiren İl Başkanı Çabuk, saat: 15.00’de başlayacak toplantının Çorum Ticaret Sanayi Odası Meclis Salonunda gerçekleştirileceğini vurguladı.

Çabuk, “Toplantıya, İş dünyası, Esnaf, Çiftçi, tüm kesimlerden Çorum’a dair bir sözü olan herkes davetlidir “ dedi.

Çabuk, “Deva partisi olarak sorunları dile getirirken çözümlerinin hazır olduğunu ve Ekonomiden, Tarıma, Adil Yargıdan, Eğitime, Çevre ve İklim Değişikliğinden, Yerel Yönetimlere kadar 11 tane eylem ve çözüm planlarının hazır olduğunu ve kamuoyuna açıkladıklarını 11 tanesinin de hazırlıklarının sürdüğü ve yıl sonuna kadar açıklanarak toplam 22 adet eylem planı ile Türkiye’nin DEVA’sının hazır olduğu, tek gereken şeyin Sandığın bir an önce Milletin önüne konulması”  ifadelerini dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ