ŞAPİNUVA HAKKINDA İSTİŞARE!

Okuduğunuz haber
DODURGA’DA ASFALTSIZ YOL KALMADI

ARAPLARA ARAP ATI SATTTI

Anasayfa   /    İLÇELER    /    DODURGA’DA ASFALTSIZ YOL KALMADI

DODURGA’DA ASFALTSIZ YOL KALMADI

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, asfalt çalışmalarında hedefe 3 ay önce ulaştıklarını belirtti

İLÇELER      04 Kasim 2022 - 09:35     0

DODURGA’DA ASFALTSIZ YOL KALMADI

Çorum’un Dodurga İlçesi’nde belediyenin başarılı çalışmaları sonucunda asfaltsız cadde ve sokak kalmadı.

Dodurga Belediyesi’nde 3. Dönemini geçiren Belediye Başkanı Mustafa Aydın, yaptığı başarılı çalışmalarla dikkat çekiyor. Gerek belediyecilik hizmetlerinde, gerekse de kurduğu iyi diyaloglar sayesinde ilçeye yatırım kazandırma konusunda örnek gösterilecek hamleler yapan Belediye Başkanı Mustafa Aydın, kendi asfalt tesisleri olmamasına rağmen sağladığı destekle ilçenin tüm yollarını asfaltla donattı.

Dodurga İlçesi’nde asfaltsız yolun kalmadığının belirten ve “Ne dediysek o’nu yaptık” diyen Belediye Başkanı Aydın, hedeflerine 3 ay öncesinde ulaşmanın hazzını yaşadıklarını vurguladı.

2004 yılında hedeflerinin 2023 yılında asfaltsız, kilit parkesiz, kaldırımsız hiçbir cadde ve sokağın kalmayacağının söylediğini hatırlatan Başkan Mustafa Aydın, bu hedefe bugün itibariyle ulaştıklarını anlatarak, yeni açılacak yollar dışında asfaltsız tek bir karış cadde ve sokağın kalmadığını kaydetti. Son olarak da Çatar Caddesi ve Çorum-1 Sokağın asfaltlandığını belirten Aydın, “Bugün itibari ile 2022 asfaltlama çalışmalarımızı sonlandırdık” dedi.

Başarının ekip çalışması ve yardımlaşmayla sağlandığının altını çizen belediye başkanı Mustafa Aydın, 2022 yılı içerisindeki asfaltlama çalışmalarında kendilerine tam destek veren Çorum Milletvekillerine, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ve tüm personeline, Karayolları Bölge Müdürü Rifat Silov ve Osmancık Karayolları Şefi Ayhan Kırçıloğlu ile  özverili şekilde çalışan belediye personeline de teşekkür etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ