CEYLAN İDDİALI KONUŞTU

Okuduğunuz haber
DODURGA’YA BÖLGENİN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR

REKTÖRE YÜKLENDİ!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    DODURGA’YA BÖLGENİN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR

DODURGA’YA BÖLGENİN EN BÜYÜK MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR

Dodurga Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle ilçeye bölgenin en büyük Millet Bahçesi inşa ediliyor.

İLÇELER      23 Kasim 2022 - 12:31     0

DODURGA’YA BÖLGENİN EN BÜYÜK  MİLLET BAHÇESİ YAPILIYOR

Dodurga Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı desteğiyle ilçeye bölgenin en büyük Millet Bahçesi inşa ediliyor.

3 dönemdir Dodurga Belediye Başkanlığı yapan Mustafa Aydın, belediyecilik hizmetlerinin yanısıra ilçenin her sorunu ile yakından ilgileniyor. Sorumluluk alanında olmamasına rağmen Dodurga’ya çok sayıda yatırımın kazandırılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mustafa Aydın, TKİ’ye ait arazinin Belediyeye tahsisi yaptırarak adeta ilçenin önünü açtı.

Aydın’ın Belediyeye devraldığı TKİ arazisi içerisinde ilçe halkına kazandırdığı hizmetlerin ardı arkası kesilmiyor. Çok amaçlı düğün salonunun ardından spor kompleksi de Dodurga’ya kazandırıldı. Spor kompleksi içerisinde sentetik futbol sahasının yanısıra spor salonu, güreş salahı ve tören alanı, gençlik ve kadın kültür merkezi tamamlandı.

Arazi içerisinde Belediye Başkanı Aydın’ın hayalini kurduğu bir önemli hizmet ise Millet Bahçesi oldu. Millet Bahçesi ile ilgili de çalışmalara start verildi.

Başkan Aydın, 47 dönüm büyüklüğünde millet bahçesi için çalışmaları yakından takip ediyor. Millet Bahçesi içerisinde millet kıraathanesi, Dodurga Obası Çadırı, yürüyüş yolları, bisiklet yolları, piknik alanları, kadın erkek mescidi, çocuk emzirme odaları, çadır kamp alanları, karavan kamp alanları, teras cafe gibi insanların ihtiyaç duyduğu her türlü imkan olacak.

Başkan Aydın, bu hizmetlerin yapılmasında başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya ile emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ