İBRAHİM ÇELİK VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
DOLAŞIK, DEVA’YI BIRAKTI

ARASTA ESNAFINA AŞURE İKRAMI!

Anasayfa   /    Siyaset    /    DOLAŞIK, DEVA’YI BIRAKTI

DOLAŞIK, DEVA’YI BIRAKTI

Deva Partisi Boğazkale İlçe Başkanı Adem Dolaşık, İlçe Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

SİYASET      26 Agustos 2022 - 11:38     0

DOLAŞIK, DEVA’YI BIRAKTI

Deva Partisi Boğazkale İlçe Başkanı Adem Dolaşık, İlçe Başkanlığı görevini bıraktığını açıkladı.

Dolaşık, yaptığı açıklamada, 2022 yılı Şubat ayında yaşanan yönetim değişikliği sonrasında duyduğu rahatsızlığı dile getirirken, mevcut il yönetimine yönelik eleştirilerde de bulundu.

“Çorum için daha iyisi olsun diye bekledik ancak daha iyiyi  bırakın, geçmişi mum ile arar olduk” diyen Adem Dolaşık, 6 Aylık dönemde ne arandık ne sorulduk resmen  unutulduk” ifadelerini kullandı.

Kendisini istifaya götüren gerekçeleri de sıralayan Adem Dolaşık, yaşanan sorunlardan dolayı devamlı istifayı düşündüğünü, ancak eski Kurucu İl Başkanının telkinleri ile ertelediğini vurgularken, “Sayın Genel Başkanım Ali Babacan ve İl Başkanım Orhan Vargeloğlu’na inanarak girdiğim DEVA Partisindeki görevlerimi, tüm yönetim ve üyelerimle istifa ederek nihayetlendiriyorum” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ