İSMAİL LEK MHP'DEN ADAY OLDU

Okuduğunuz haber
DOWN SENDROMU BİR HASTALIK DEĞİL, GENETİK BİR FARKLILIKTIR

GEÇİCİ İŞÇİLER, KURA İLE BELİRLENDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    DOWN SENDROMU BİR HASTALIK DEĞİL, GENETİK BİR FARKLILIKTIR

DOWN SENDROMU BİR HASTALIK DEĞİL, GENETİK BİR FARKLILIKTIR

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

GÜNDEM      21 Mart 2023 - 17:14     0

DOWN SENDROMU BİR HASTALIK  DEĞİL, GENETİK BİR FARKLILIKTIR

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Down Sendromu'nun tedavi edilmesi gereken bir hastalık değil, genetik bir farklılık olduğunu belirten Günay, "Dünyada 6 milyon civarında Down Sendromlu birey yaşamakta, bu farklılık ülke, milliyet, sosyo-ekonomik statü farkı olmaksızın her toplumda görülebilmektedir" dedi.

Down Sendromlu bireyler enerjileri, yaşam sevgileri ve eğlenceli tarafları ile çevresindeki insanlara ve topluma örnek kimselerdir" diyen Günay, mesajında şu ifadelere yer verdi;

"Onlar diğer bireylerin sahip oldukları her hakka sahiptirler. Down Sendromlu bireyler karşılıksız seven yalan söylemeyen ve sevilmeyi fazlasıyla hak eden kişilerdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; kocaman yüreklerinde taşıdıkları sonsuz sevgileri ile bizlerin hayatına tarif edilemez bir güzellik katan Down Sendromlu kardeşlerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtiyor, 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü’nün toplumsal bilinci geliştirecek çalışmalara katkı sağlamasını ümit ediyor, kendilerine ve ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ