ALACA’YA İŞ GARANTİLİ VETERİNER TEKNİSYENLİĞİ LİSESİ AÇILACAK

Okuduğunuz haber
EFELER, DOLU DİZGİN GİDİYOR

MANDIRA FİLOZOFU YİNE İTİRAZ EDECEK

Anasayfa   /    SPOR    /    EFELER, DOLU DİZGİN GİDİYOR

EFELER, DOLU DİZGİN GİDİYOR

Çorum Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı, ligin dördüncü hafta mücadelesinde sahasında Yenişehir Belediyespor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı

SPOR      24 Ekim 2022 - 11:12     0

EFELER, DOLU DİZGİN GİDİYOR

Alpaslan Endüstri Erkekler Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Çorum Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Voleybol Takımı, ligin dördüncü hafta mücadelesinde sahasında Yenişehir Belediyespor'u 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Türkiye Voleybol Federasyonu Alpaslan Endüstri Erkekler 1. Lig B Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, 4. hafta karşılaşmaları kapsamında Yenişehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü ile karşılaştı. Karşılaşmada ilk seti 25-20, ikinci seti 25-22, üçüncü seti ise 28-26 kazanan Çorum Belediyesi GSK, maçı 3-0 galip tamamlamayı başardı.

Bu sonuçlar birlikte Çorum’un efeleri, ligdeki liderliğini sürdürdü. Kırmızı-siyahlılar, yoluna namağlup devam ediyor.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ