ÇİFTÇİYE HASTALIK UYARISI!

Okuduğunuz haber
ELEDİYE SINIFTA KALDI

SAYENİZDE ÇORUM, YAŞANMAZ ŞEHİR OLDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    ELEDİYE SINIFTA KALDI

ELEDİYE SINIFTA KALDI

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, Çorum Belediyesi’nin selle mücadele konusunda sınıfta kaldığını söyledi.

SİYASET      03 Haziran 2023 - 13:51     0

ELEDİYE SINIFTA KALDI

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, Çorum Belediyesi’nin selle mücadele konusunda sınıfta kaldığını söyledi.

Çorum Belediyesi’nin her yıl “Şu kadar altyapı yaptık, bu kadar para harcadık” diye çarşaf çarşaf haber yaptırdığını, buna rağmen şehrin altyapısının hala yetersiz olduğunu vurgulayan Derin, “Sizin yüzünüzden Çorum halkı her yıl aynı manzaralarla karşılaşmaktan bıktı” dedi.

Belediye yöneticilerinin beceriksizliği yüzünden evini ve iş yerlerini su basan esnaf ve vatandaşların zararlarının da Çorum Belediyesi tarafından karşılanması gerektiğinin altını çizen Muhammed Taha Derin, “Sizin beceriksizliğinizi bu halk mı ödeyecek? Vatandaşlara bu yaşadıkları rezillikler reva mı?” diye sordu.

Çorum Belediyesi’nin her yıl onlarca arsa sattığını, maddi sorun yaşamamasına rağmen her yıl aynı sorunu yaşadığını aktaran Derin, “Hadiste dendiği gibi ‘Mümin, bir delikten iki defa ısırılmaz.’ Ehline verilmeyen her işin sonu hüsrandır. Arsalar satılmış ama ortada yapılan tek şey var o da Çorumminia ve Bedesten” şeklinde konuştu.

“Çorumminia ve Bedesten’e harcanan paralar altyapı için kullanılsaydı belki bu sorunları yaşamayacaktık” diye konuşan Muhammed Taha Derin, “Bu bir doğal afettir kabul etmek gerek ama 4 yıldır önlem almamak nedir? Bunun cevabı verilmelidir. Demek ki aşkla olmuyormuş bu işler. Doğru işlere yatırım ve ekip ile oluyormuş” ifadelerine yer verdi.

Derin ayrıca, bu şehrin 22 yıldır aynı zihniyet tarafından yönetildiğini belirterek, “Çorum halkı, bu plansızlığa ve öngörememezliğe 2024 yılının Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde gereken cevabı verecektir” ifadelerine yer verdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ