ÇORUM’A 8 MİLYARLIK ULAŞTIRMA YATIRIMI!

Okuduğunuz haber
ENGİN ERENLER, GENÇ PARTİ İL BAŞKANI OLDU

BELEDİYEDEN EN BABA KAMP!

Anasayfa   /    Siyaset    /    ENGİN ERENLER, GENÇ PARTİ İL BAŞKANI OLDU

ENGİN ERENLER, GENÇ PARTİ İL BAŞKANI OLDU

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa eden Engin Erenler, Genç Parti İl Başkanı oldu.

SİYASET      17 Haziran 2022 - 15:06     0

ENGİN ERENLER, GENÇ  PARTİ İL BAŞKANI OLDU

Türkiye Değişim Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa eden Engin Erenler, Genç Parti İl Başkanı oldu.

Erenler,  konuyla ilgili yaptığı açıklamada, TDP ile ideolojilerinin uyuşmadığı için kendi istek ve rızasıyla il başkanlığından istifa ettiğini hatırlattı. Erenler, Genç Parti İl Başkanlığı ile ilgili olarak da şu ifadeleri dile getirdi:

“Günler öncesinde sosyal medyadan ‘’Eski gençler geri dönüyor’’ sloganını paylaşmıştım. Güzel şehrimiz Çorum için ve ülke menfaatlerimiz adına Genç Parti Çorum İl Başkanlığı görevini üstlenmiş bulunmaktayım. Başta beni tekrar aralarında görmek için yoğun mesai harcayan, vaktinin büyük bir kısmını şahsıma ayıran sayın genel başkanıma, çok kıymetli genel sekreterime ve partimizin genel merkez yöneticilerine en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Çorum’da devir aldığımız bu bayrağı daha ileriye ve değerli bir noktaya taşımak için gayret ve özveriyle çalışacağımıza kaldığımız yerden değil en baştan yeniden başlayacağımıza inanıyor siz değerli kamuoyuna saygılarımla arz ediyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ