ÇOCUKLARIN HAYVAN SEVGİSİ!

Okuduğunuz haber
ER: ATIKSU ARITMA TESİSİ ARTIK ÇORUM€™UN İHTİYACINA YETMİYOR

KUMSAL HAYATA TUTUNAMADI

Anasayfa   /    Siyaset    /    ER: ATIKSU ARITMA TESİSİ ARTIK ÇORUM’UN İHTİYACINA YETMİYOR

ER: ATIKSU ARITMA TESİSİ ARTIK ÇORUM’UN İHTİYACINA YETMİYOR

CHP İl Genel Meclis Üyesi Ümit Er, 1990’lı yıllarda yapılan Çorum Belediyesi Atık Su Tesisinin artık günümüz ihtiyaçlarına cevap vermediğini ve çevreyi kirlettiğini ifade ederek, yeni bir yatırıma ihtiyaç olduğunu söyledi.

SİYASET      07 Ekim 2024 - 16:09     0

ER: ATIKSU ARITMA TESİSİ ARTIK  ÇORUM’UN İHTİYACINA YETMİYOR

CHP İl Genel Meclis Üyesi Ümit Er, 1990’lı yıllarda yapılan Çorum Belediyesi Atık Su Tesisinin artık günümüz ihtiyaçlarına cevap vermediÄŸini ve çevreyi kirlettiÄŸini ifade ederek, yeni bir yatırıma ihtiyaç olduÄŸunu söyledi.

Çorum İl Genel Meclisi’nin Ekim dönemi toplantıları tamamlandı.

İl Genel Meclisi BaÅŸkanı Muhammed Fatih Temur BaÅŸkanlığında düzenlenen toplantıda gündem dışı söz alan CHP İl Genel Meclis Üyesi Ümit Er, Çorum Belediyesi Atık Su Tesisinin artık yetersiz kaldığını, Derinçay'ı Organize Sanayi Bölgesinin kirlettiÄŸini belirterek yeni bir yatırıma ihtiyaç olduÄŸunu dile getirdi.

1990’lı yıllarda yapılan Çorum Belediyesi Atık Su Tesisinin artık günümüz ihtiyaçlarına cevap vermediÄŸini ve çevreyi kirlettiÄŸinin hem komisyon raporuyla, hem de Çevre Åžehircilik MüdürlüÄŸü tarafından itiraf edildiÄŸini ifade eden Ümit Er, “Derinçay'ı Çorum Belediyesi ve Organize Sanayi kirletmektedir. Bu kirliliÄŸe engel olabilmek için yeni bir yatırıma ihtiyaç vardır. Çorum Belediyesi'nin 2025-2029 stratejik planı açıklandı. Bu açıklamaların içerisinde de Çorum Belediyesi'nin Atık Su Arıtma Tesisinin yapımıyla ilgili herhangi bir öngörü görmedik.

Bu yüzden Çorum Belediye BaÅŸkanımıza buradan sormak istiyorum. Önümüzdeki 5 yılda da yine Derinçay'ı kirletmeye devam edecek miyiz?” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ