80 GÜNDE DEVR-İ ALEM ÇORUM’DA SAHNELENECEK

Okuduğunuz haber
ESNAF ÇOCUĞU MİLLETVEKİLİ BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK ŞANS!

İBRAHİM SADRİ, ÇORUM’A GELİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    ESNAF ÇOCUĞU MİLLETVEKİLİ BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK ŞANS!

ESNAF ÇOCUĞU MİLLETVEKİLİ BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK ŞANS!

ÇERİKÇİ, HEM ÖVDÜ, HEM TEŞEKKÜR ETTİ

GÜNDEM      19 Ocak 2023 - 11:13     0

ESNAF ÇOCUĞU MİLLETVEKİLİ BİZİM İÇİN ÇOK BÜYÜK ŞANS!

S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’ın esnaf çocuğu olmasının kendileri için büyük bir şans olduğunu belirterek, teşekkür etti.

S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 5. Olağan Genel Kurulu bugün gerçekleştirildi. Tek liste halinde yapılan seçimde mevcut başkan Erdoğan Çerikçi güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Toplantıda konuşan S.S. Çorum Hitit Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Erdoğan Çerikçi, AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan’a teşekkür etti. Çerikçi, “Esnaf çocuğu AK Parti MKYK Üyesi ve Mileltvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan her zaman yanımızda. Böyle bir milletvekilimiz olduğu için çok şanslıyız. Milletvekilimiz sayesinde bütün kapılar bize açılıyor. Desteklerini her zaman hissediyoruz. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Kooperatiflerinin büyümesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Çerikci, “Dünyanın ekonomik krizlerle boğuştuğu şu günlerde esnaf ve sanatkara yüzde 7.5 faizle 500 bin ve 1,5 milyon aralığında kredi kullanmamızı sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Hazine ve Ticaret Bakanlarımıza, TESKOMB Genel Başkanı sayın Abdulkadir Akgül’e, Başta AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan olmak üzere tüm milletvekillerimize, AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’ya, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ