ÇORUM, GÜREŞLER İÇİN HAZIR!

Okuduğunuz haber
ESNAFTAN VALİ ÇİFTÇİ’YE BAKIR SEMAVER!

NİHAT KARALAR, ANNESİNİ KAYBETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ESNAFTAN VALİ ÇİFTÇİ’YE BAKIR SEMAVER!

ESNAFTAN VALİ ÇİFTÇİ’YE BAKIR SEMAVER!

Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek ve yönetim kurulu, Vali Çiftçi’yi ziyaret etti

GÜNDEM      20 Mayis 2022 - 17:58     0

ESNAFTAN VALİ ÇİFTÇİ’YE BAKIR SEMAVER!

Çorum Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Çorum’da tarihi mesleklerden biri olan bakırcılık ve kalaycılık mesleğinin korunması ve geliştirilmesi noktasında çalışmalar yapan Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Çorum’da üretilen çeşitli bakır ürünlerin tanıtımı konusunda da çalışmalara imza atıyor.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi’nin de kaybolmaya yüz tutmuş mesleklerin korunması konusunda da gösterdiği hassasiyete duyarsız kalmayan Oda Başkanı Sedat Ek, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Çiftçi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu.

Oda hakkında Vali Mustafa Çiftçi’ye bilgiler aktaran Başkan Sedat Ek, ayrıca odaya kayıtlı üyelerin sorunları, talepleri ile ilgili de Vali Çitfçi ile istişarede bulundu.

Başkan Ek, günün anlam ve önemine binaen hazırlattığı bakır semaveri de Vali Mustafa Çiftçiu’ye hediye etti.

Vali Mustafa Çitfçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, oda başkanı Sedat Ek ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek ve yönetim kurulu üyelerini kutlayan Vali Çiftçi, başarılar dilerken, özellikle de odaya kayıtlı bakırcı ve kalaycı mesleğinin korunması ve geliştirilmesi gerektiğine vurgu yaptı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ