ORTAKÖY İÇME SUYU ŞEBEKESİ YENİLENECEK

Okuduğunuz haber
5 BİN DÖNÜM ARAZİYE HAYAT OLACAK

BAKAN ERSOY’DAN ŞAPİNUVA İÇİN DESTEK İSTEDİLER

Anasayfa   /    İLÇELER    /    5 BİN DÖNÜM ARAZİYE HAYAT OLACAK

5 BİN DÖNÜM ARAZİYE HAYAT OLACAK

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, DSİ. 5.Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu’nu ziyaret etti.

İLÇELER      08 Mayis 2024 - 12:21     0

5 BİN DÖNÜM ARAZİYE HAYAT OLACAK

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, DSİ. 5.Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu’nu ziyaret etti.

Başkan İsbir, DSİ. 5.Bölge Müdürü İbrahim Yaroğlu ile ilçeye yapılacak olan Yükderesi Göleti ve gerçekleştirilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Proje ihalesi daha önceden gerçekleştirilen yapım ihalesi devam eden Yükderesi Göleti ve diğer projeler hakkında görüş alışverişinde bulunduklarını anlatan Başkan Taner İsbir, “Yükderesi Göleti projemiz gerçekleştiğinde ilçemizde 5 bin 100 dönüm araziye hayat olacak ve geçim kaynağı tarım olan çiftçimize de büyük bir destek sağlayacak. Göletimizin kanallarının yapılacağı bölge kısmen sit alanı içerisinden geçiyor bu konuyu Kültür ve Turizm Bakanlığı ve DSİ 5.Bölge Müdürlüğünden de takip ediyoruz,  İlçemizin en büyük ve en zorunlu projesi olan Yükderesi Göletimizin ihalesinin gerçekleştirilerek yapılması konusunda ısrarlı takibimiz devam ediyor. İnşallah en kısa süre içerisinde de bunu gerçekleştirmiş olacağız. Bu aşamada bizlerden desteklerini esirgemeyen DSİ 5.Bölge Müdürümüz İbrahim Yaroğlu’na ilçe halkım adına teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ