ŞEHİT BABASINA YENİ EV YAPILDI

Okuduğunuz haber
GAZİLER ONURUMUZDUR

BİR TARİH YOK OLUYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    GAZİLER ONURUMUZDUR

GAZİLER ONURUMUZDUR

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı “19 Eylül Gaziler Günü” neden ile bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM      21 Eylül 2022 - 10:46     0

GAZİLER ONURUMUZDUR

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı “19 Eylül Gaziler Günü” neden ile bir mesaj yayımladı.

Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarı iftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir” ifadelerini kullanan AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Bugün yaşadığımız topraklar üzerinde huzurlu ve güvenli bir şekilde yaşayabiliyorsak, vatanımızın her köşesinde şanlı bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa, bunda aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizin payı büyüktür” dedi.

Ahlatcı, mesajını şöyle sürdürdü:

“Şanlı tarihi boyunca, tüm zorluklara karşı hür yaşamayı, bağımsızlık ve istiklalini canı pahasına korumayı ilke edinen aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur kaynağı saymış, bu fedakârlığın karşılığında girdiği her mücadeleden zaferle çıkmıştır. İstiklalimiz ve istikbalimiz için canlarını seve seve feda etmeye hazır olan aziz Milletimizin kahraman evlatları, şanlı tarihimizin her döneminde emsalsiz kahramanlık destanları yazmış bunun sonucunda da şehitlik ve gazilik mertebelerine ulaşmışlardır. Gazilerimiz ve aziz şehitlerimizin yakınlarının milletimize tevdi edilmiş en kıymetli emanetler olduğu inancıyla; vatanı, milleti, bayrağı ve tüm kutsal değerleri için şehitlik ve gazilik onuruna kavuşmayı mukaddes bir değer olarak gören şehitlerimiz ile gazilerimiz ve onların bizlere emaneti olan ailelerine devletimizin ve milletimizin gönül kapıları her zaman sonuna kadar açık olacaktır.

Bu duygu ve düşünceler içerisinde 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman Silah Arkadaşlarını saygı ve rahmetle anıyor, vatanımızın bölünmez bütünlüğü, aziz milletimizin bağımsızlığı, huzur ve refahı için canlarını seve seve feda eden tüm şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Hayatta olan gazilerimizin “Gaziler Günü”nü tebrik ediyor, huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ