İEG, ÇORUM FK’DAN VAZGEÇTİ

Okuduğunuz haber
GELECEK PARTİSİ’NDEN SEÇİM STARTI!

TARIM MÜDÜRÜNÜN İSTİFASI ÇÖZÜM DEĞİL

Anasayfa   /    Siyaset    /    GELECEK PARTİSİ’NDEN SEÇİM STARTI!

GELECEK PARTİSİ’NDEN SEÇİM STARTI!

Gelecek Partisi Çorum Teşkilatı, 2023 yılının Haziran ayında ya da olası bir erken genel seçim için seçim startını verdi.

SİYASET      13 Mayis 2022 - 09:52     0

GELECEK PARTİSİ’NDEN SEÇİM STARTI!

Gelecek Partisi Çorum Teşkilatı, 2023 yılının Haziran ayında ya da olası bir erken genel seçim için seçim startını verdi.

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanlığı tarafından mahalle ve köy temsilcilerinin ataması bir bir gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin’den edindiğimiz bilgilere göre Ulukavak, Akkent, Kale ve Yavruturna Mahallelerine parti temsilcisi atanırken, mahalleler ile Eskice ve Konaklı köylerine de atanan temsilcilere yetki belgeleri takdim edildi.

Partiye yeni katılanlara da rozetleri takılırken, yeni katılımcılara rozetlerini ise Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Genel Merkez Etik Kurulu üyesi Av. Rumi Bekiroğlu tarafından takıldı.

İl Başkanı Barış Coşgunsu ve parti yöneticilerinin de hazır bulunduğu toplantıda konuşan Gelecek Partisi Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, Gelecek Partisi olarak olası bir erken seçime hazır olduklarını ifade ederek, “Gelecek güzel günler çok yakın. Partimize yeni katılan arkadaşlara hoş geldiniz derken, mahalle ve köy temsilcilerimize de yapacakları çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ