ÇANAKKALE ZAFERİ’NE ÖZEL ANLAMLI ETKİNLİK

Okuduğunuz haber
GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

“BİLİM ÇORUM” KAPILARINI ÖĞRENCİLERE AÇTI

Anasayfa   /    Gündem    /    GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Çorum'da çay içmek için gittiği kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda, hiçbir alakası yokken vurularak hayatını kaybeden vatandaş gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNDEM      19 Mart 2025 - 16:41     0

GÖZYAŞLARIYLA TOPRAĞA VERİLDİ

Çorum'da çay içmek için gittiği kahvehaneye düzenlenen silahlı saldırıda, hiçbir alakası yokken vurularak hayatını kaybeden vatandaş gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Olayın ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Salih Sarıçam, 12 günlük yaşam savaşına yenik düşerek hayatını kaybetti.

Sarıçam'ın iftardan sonra çay içmek için kahvehaneye gittiği, arkadaşıyla otururken kurşunun isabet ettiği öğrenildi. Olayla hiçbir ilgisi olmayan Sarıçam'ın vefat haberi yakınlarını yasa boğdu.

Çorum Belediyesi'nde çalıştığı öğrenilen, evli ve 3 çocuk babası Sarıçam'ın cenazesi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Sarıçam'ın cenazesi, Kireçocağı Köyünde kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanında toprağa verildi. Cenaze törenine Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın da katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ